Autor Zpráva
kristina
Profil *
ja som celkom zaciatocnik, takze sa do toho moc nevyznam....ale vytvorila som si stranku: www.geckaforever.sblog.cz
ja mam IE, u mna sa to zobrazuje krasne, vsetko ako ma byt, ale ked som to otvorila v skole kde je mozila bolo to cosi strasne....zobrazuju sa tam veci ktorych zobrazovanie som zablokovala, vsetko je na inom mieste, proste to ani nevyzera ako stranka....takze cez IE sa to zobrazuje takto http://im.lide.cz/photo/big/33/17/17076749-29413317.jpg

napriklad skrytie niektorych veci som nastavila takto:
.kategorie-blok,
.uzivatel-blok,
.archiv-blok,
.oprispevku,
.kategorie-titulek,
.nazevblogu,
.popisblogu
{display: none;}

a pozicovanie stlpceku takto:
.sloupek {border: none; width: 200px; margin-left: -400px; margin-top: 1px;}

ČO ROBÍM ZLE??????????????????????????????????????????????????????????????????? ????a ako mam urobit aby sa to vsade zobrazovalo rovnako?
Miloš
Profil
To je kód jedna báseň:

Div div div div span span span,
div div div div span span span.
Span div span div span div div,
span div span div span div div.

Jak se v tom má jeden orientovat? Grrrrrrr. Povinné sturium: semantika.havrlant.net
panther
Profil
kristina
kde je mozila bolo to cosi strasne
máš pravdu, že se to zobrazuje úplně jinak a abych řekl pravdu, ani se moc nedivím

ČO ROBÍM ZLE??????????????????????????????????????????????????????????????????? ????a ako mam urobit aby sa to vsade zobrazovalo rovnako?
otazník, myslím, stačí jen jeden. Špatně máš celý kód. Pokud chceš, aby se ti to zobrazovalo všude stejně, radil bych ti celé stránky překódovat. Nebo nechat překódovat.
mariett44
Profil
Malá rada do života. Keď koduješ, kontroluj si to v mozille. V mozille, opere, netskape su len malé rozdiely. Potom si to už len upravíš, buď pomocou hackov, alebo špeciálnymi stylmi pre IE.
Railbot
Profil
...nebo psát kód správně a pořádně, aby žádné rozdíly nevznikaly krom zdokumentovaných bugů a záležitostí typu box-model.
kristina
Profil *
tak ja viem ze to mam zle....na to som prisla aj sama, ja som len chcela nejaku radu AKO tie stranky prekodovat, cize kde presne robim chybu....
kristina
Profil *
este dodam ze v mojom html kode, ktory zadavam do html editoru pri tvorbe blogu na sblog.cz je iba toto:
(myslim, ze tam az taky bordel nie je) a potom co sa tyka designu, tak to davam vsetko do css editoru...)

<script> document.getElementById('sznhlavicka').style.display = 'none'; </script>

<div id="blok"><img src="http://i181.photobucket.com/albums/x94/christine8792/siteinfokopi e.jpg">
<div id="blok"><img src="http://i181.photobucket.com/albums/x94/christine8792/p9260461a.jp g" class="img" align="left">&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp; 2.G<BR>bilingválne gymnázium<BR>t.u.: Mgr. Kavecká<BR></div><br><br><br>

<img src="http://i181.photobucket.com/albums/x94/christine8792/navigation-1 .jpg">

<a href="http://geckaforever.sblog.cz/" class="nav">home</a>
<a href="http://geckaforever.sblog.cz/fotky" class="nav">fotky</a>
<a href="http://geckaforever.sblog.cz/gbza" class="nav">GBZA</a>
<a href="http://geckaforever.sblog.cz/profily" class="nav">profily</a>
<a href="http://geckaforever.sblog.cz/sranda" class="nav">fun</a>
<br><br>
<!-- BlueBoard.cz Navstevni kniha -->
<a href="http://www.blueboard.cz/kniha_0.php?hid=2ruot17c24vfx74c2enuv1as udxuj0">pokec :)</a>
<!-- BlueBoard.cz Navstevni kniha KONEC -->

<p>

<div id="blok"><img src="http://i181.photobucket.com/albums/x94/christine8792/siteinfo-1.j pg">
<BR>
Site owner: <A href="http://kika.chvilova.sblog.cz">Kristína Chvílová</A>
Contact us: <a href="mailto:kika.chvilova@centrum.sk">Kristína Chvílová</a>

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: