Autor Zpráva
Pavel Krupica
Profil *
Ahoj, na webu (www.jaroslavkrupica.cz) sem chtěl dát sekci napište nám, stáhl sem zdroják z blueboardu, a trochu sem ho upravil, dvě chyby po změně se mi abrva levého menu změnila s fialové na černou, a když dám v ty sekci odeslat tak mi stejně nic nedojde. mohl by mi někdo poradit co mam špatně?

Zdroják:

<HTML>
<HEAD>
<TITLE>
Kontakt
</TITLE>
</HEAD>

<table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0">
<tr>
<td width="250"><span style="font-size:x-large">

<span style="position: absolute; top: 250px; left: 0px">

<A HREF="index.html">O naší společnosti
<A HREF="sluzby.html">Seznam služeb</A>
<A HREF="referencnistavby.html">Referenční stavby</A>
<A HREF="Kontakt.html">Kontakt</A>

</span>.

</td>
</tr>
</table>

<html>
<head>
<title>napiąte nám</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<style type="text/css">
<!--

<body background="pozadi.gif" bgcolor="white">

BODY {
SCROLLBAR-FACE-COLOR: #FFFFFF;
SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR:#FFFFFF ;
SCROLLBAR-ARROW-COLOR: #FFFFFF;
SCROLLBAR-TRACK-COLOR: #FFFFFF;
SCROLLBAR-SHADOW-COLOR: #FFFFFF;
}


td { font-family: Times new roman ; font-size: 15px; color: #000000}
input { font-family: Times new roman; font-size: 15px; color: #000000; border-style: solid; background="pozadi.gif"; border-color: #000000 #000000 #000000 #000000; border-top-width: 1px; border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-left-width: 1px}
textarea { font-family: Times new roman; font-size: 15px; color: #000000; border-color: #000000 #000000 #000000 #000000; border-style: solid; border-top-width: 1px; border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-left-width: 1px; background="pozadi.gif"; border-top-width: 1px; border-right-width: 1px; border-bottom-width: 1px; border-left-width: 1px}
a { text-decoration: none; color: #000000}
a:hover { text-decoration: underline}
.mensi { font-size: 9px}
-->
</style>
</head>

<span style="position: absolute; top: 400px; left: 0px">

<body bgcolor="white" background="pozadi.gif" leftmargin="0" topmargin="0" marginwidth="0" marginheight="0">
<form name="form1" method="post" action="">
<table width="100%" border="0">
<tr>

<td width="65" valign="top" align="right"> Váš e-mail</td>
<td colspan="2"> <input type="text" name="t1" style="width: 200px;"> </td>
</tr>
<tr>
<td valign="top" align="right">Vzkaz</td>
<td colspan="2"> <textarea name="t2" style="width: 200px;height:100px"></textarea>
</td>
</tr>
<tr>

<td >&nbsp; </td>
<td align="left">
<input style="cursor: hand" type="submit" name="sub1" value="Odeslat">
</td>
</span>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

<span style="position: absolute; top: 0px; left: 300px">

<body background="pozadi.gif" bgcolor="white">

<BODY>
<H1>
<FONT SIZE="5" COLOR="GRAY">
Jaroslav Krupica
</FONT>
</H1>

<H2>
<U>
<FONT SIZE="3">
Stavební a obchodní firma
</FONT>
</U>
</H2>

<H3>
Kontakt
</H3>

<BODY>
<FONT SIZE="4">

Adresa:<BR>

Kněžice 240<BR>

675 29<BR>

Telefon:<BR>

568884019<BR>

Mobil:<BR>

606886499<BR>

Email:<BR>

<A href="cursor: hand" value="mailto:jaroslavkrupica@seznam.cz">jaroslavkrupica@seznam.cz</a> <BR>

<A href="cursor: hand" value="http://www.mapy.cz/#x=135954101@y=133034061@z=16@mm=ZP@sa=s@st= s@ssq=Kn%C4%9B%C5%BEice%20323@sss=1@ssp=135894848_133011328_136030400_ 133116096">Mapa</a><BR>

</span>

</P>

<span style="position: absolute; top: 600px; left: 300px">

<p>
<Font SIZE="1">
Tento web je optimalizováno pro IE verze 6, rozlišení 1440:900
</Font>

</P>

</BODY>
</BODY>
</HTML>

Díky za každou radu...
Ghosting
Profil
sem chtěl dát sekci napište nám, stáhl sem zdroják z blueboardu, a trochu sem ho upravil
Trochu víc. Zdroják jsi si stáhl, ale pouze čisté html, php kód neuvidíš. Vygeneruj si mailer na bluebordu v iframe a pak ho vlož na web. Barva pozadí se tam dá také měnit.
Jinak kód je šílenej.
Pavel Krupica
Profil *
to že je uhozenej vim, tože se dá měnit barva taky, ale nedá se měnit velikost atd... a je tam reklama blueboard, takže to nepoužiji, trošku změna, kde vezmu to php?
peta
Profil
Pavel Krupica
Odeslani formulare se provadi tlacitkem INPUT type=submit
Kam se ma formular odeslat se provadi nastavenim FORM action.
<form name="form1" method="post" action="">
Tve action je nastavene prazdne, tudiz se formular bud neodesle nebo odesle na tutez stranku.
V druhem pripade ti schazi PHP kod, ktery formular zpracuje a odesle napr na mail nebo jako pridani zpravy do Guestbooku.
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub11
- 5k guestbook (pozor, je treba pouzit flock pro zamykani souboru, cz.php.net/flock)
- 3k mailform
Si to prostuduj, dej spravnou priponu a zkontroluj, zda tvuj hosting:
- podporuje php
- podporuje odesilani X mailu, pripadne kolika max, abys vedel o kolik objednavek prijdes
Idealne, kdyz objednavku budes zasilat i do guestbook i do mailu.


<body background="pozadi.gif" bgcolor="white">
<body bgcolor="white" background="pozadi.gif" leftmargin="0" topmargin="0"
<body background="pozadi.gif" bgcolor="white">
<BODY>
... tag body se zmi na strance vyskytovat max 1!!!
jakpsatweb - html - body

<style type="text/css">
<!--
<body background="pozadi.gif" bgcolor="white">
BODY {
SCROLLBAR-FACE-COLOR: #FFFFFF;
SCROLLBAR-3DLIGHT-COLOR:#FFFFFF ;
... body neni soucasti CSS, cely ten radek tam nema, co delat.

Zkus nejaky validator, ktery ti oznaci HTML chyby.
http://www.volny.cz/peter.mlich/www.htm#msub3
Pavel Krupica
Profil *
Uprimne receno mam o cem premejslet, ale skoro vubec to nechapu, s tim validatorem neco sem stahl ale je to anglicky takze se v tom , cili nevite nekdo o necem ceskym, anglicky moc neumim. Ten zdrojak je k cemu?
Pavel Krupica
Profil *
bylo by mozny aby mi nekdo poslal zdrojak kterej by fungoval jako napiste nam, a odesilal to na adresu KrupicaP@seznam.cz, velikosti a barvy si upravim. Ja sem z toho fakt zmatenej.
kletely
Profil
Pavel Krupica
HLADAJ... Rieši sa tu také furt.
Ale aj tak tu je niečo takého: http://tvorba-webu.zdarek.com/php/email.php
Pavel Krupica
Profil *
diky
Študy
Profil *
do zdrojového kódu dej tohle:

<!--FOLMULÁŘ-->
<form action="posli.php">
Váš mail:
<br>
<input name="mail_odesilatele" style=width="250">
<br>
Předmět:
<br>
<input name="predmet" style=width="251">
<br>
Zpráva:
<br>
<textarea name="zprava" style=width="250" style=height="150"; ></textarea>
<br>
<input type=submit value="Odeslat">
</form>
<!--/FOLMULÁŘ-->


A do posli.php dej toto:


<? if ( Mail("VÁŠ MAIL", $predmet, $zprava, "From: " . $mail_odesilatele) )
echo "Mail byl odeslán";
else echo "Mail se nepodařilo odeslat"; ?>
Pavel Krupica
Profil *
jojo moc díky, poslední chyba proč když email stáhnu do Outook expres tak se mi nezobrazí háčky? Předpokládám že jde o kódování ale konkrétně nevim co a jak...

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0