Autor Zpráva
vitek.kobza
Profil *
Když mám vysouvací menu, tak v Exploreru 7 a 8 mám po najetí mezi položkami menu červené čárky, což v Mozille není. Nevíte, jak to mám odstranit?


http://zideniceflorbal.borec.cz/menu.php

Tady je kód stránky:
<table>
<tr>
<td>
<ul class="menu">
<li><a border="0" href="../html/">HTML</a>
<ul>
<li><a border="0" href="../html/text.php">Textové značky</a></li>
<li><a border="0" href="../html/seznamy.php">Seznamy</a></li>
<li><a border="0" href="../html/odkazy.php">Odkazy</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</td>
<td>
<ul class="menu">
<li><a border="0" href="../css/">CSS</a>
<ul>
<li><a border="0" href="../css/border/">border</a></li>
<li><a border="0" href="../css/margin/">margin</a></li>
<li><a border="0" href="../css/font/">font</a></li>
<li><a border="0" href="../css/color/">color</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</td>
<td>
<ul class="menu">
<li><a border="0" href="../php/">PHP</a>
<ul>
<li><a border="0" href="../php/kniha_navstev.php">Kniha návštěv</a></li>
<li><a border="0" href="../php/generovani-formulare.php">Generování formuláře</a></li>
</ul>
</li>
</ul>
</td> 
</table>


CSS

.menu a:hover{text-decoration: none;}
.menu {color: #000000; padding: 0; margin: 0; list-style-type: none; display: block;}
.menu ul {margin-top: 0px; position: absolute; visibility: hidden; background-color: #A72135; margin: 0; padding: 0; list-style-type: none;}
.menu li {float: left; padding: 2px 2px 0 2px ; width: 200px; white-space: nowrap;}
.menu a {padding: 2px; text-align: left; padding-left: 15px; color: #fff; background-color: rgb(141,135,81); display: block; text-decoration: none; font-weight: bold;}
.menu ul a:link {color: #fff; border-bottom: 0px; padding-left: 15px; _padding-left: 19px;}
.menu ul a:visited {color: #fff; border-bottom: 0px; padding-left: 15px; _padding-left: 19px;}
.menu ul a:hover {color: #4f4f4f; background-color: rgb(233,233,233); margin: 0px; border: 0px;}
.menu li:hover ul, ul.menu li.hover ul { margin: 0px; visibility: visible;}
.menu li li {float: none; border: 0px; padding: 0; margin: 0; }
.menu table {border: 0px;}


— Moderátor (M): Vyházení balastových položek. —
lopik
Profil
Když mám vysouvací menu, tak v Exploreru 7 a 8
8??? som o nom este nepocul:D. asi mas na mysli 6 a 7 nie?
Joker
Profil
lopik
8??? som o nom este nepocul:D
Tak to chce více číst ;-) IE8 je zatím ve stádiu betaverze, viz http://www.microsoft.com/windows/products/winfamily/ie/ie8/default.msp x

vitek.kobza
Asi bych zkusil položkám menu ještě nastavit nulový margin
lopik
Profil
Joker
zaujmave:)) tipujem ze to bude zase dalsi prepadak ako aj predosle IE. Inak aj v 6 mu to blbne
Bubák
Profil
Klasika, řešení je spousta. Dej odkazu nějaký rozměr, třeba výšku 100%.

<a border="0" ...
Ještě dodám, odkaz nemá atribut border.
vitek.kobza
Profil *
jj díky, jak se kdžtak nastavuje výška odkazu moc to neovládám. Teprve začínám
panther
Profil
vitek.kobza
a {height: 100%;}

něco o height
vitek.kobza
Profil *
jj, díky moc, už to funguje, Díky
Měsíček
Profil
"tipujem ze to bude zase dalsi prepadak ako aj predosle IE."

Tak to tipuješ špatně .. IE7 není propadák ;) a IE8 už vůbec ne.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: