Autor Zpráva
Tworec
Profil *
Potřeboval bych poradit s odkazy. Mám dva obrázky jako odkaz a chci je dát hned pod sebe, ale nejde mi to, pořád se mi překrývají. Zkoušel jsem už všechno, co mě napadlo, ale už si nevím rady.
Tady je zdrojový kód:

<a href="http://www.google.com"><img src="google.jpg" alt="www.google.com" height="40" width="120"></a>
<a href="http://www.yahoo.com"><img src="yahoo.gif" alt="www.yahoo.com" height="35" width="120"></a>

Děkuji
Taps
Profil
co odstavec nebo zalomení
Tworec
Profil *
zkousel jsem hodit do odstavce cely odkaz i jen obrazek, to same jsem zkousel se zalamovanim, nic nepomohlo :( taky jsem zkousel dat za to &nbsp, taky nic, potom jsem daval margin, taky nic, tabulku to taky nejak ignorovalo.. jako by ty obrazky neexistovaly..
Str4wberry
Profil
Předlož živou ukázku.
Tworec
Profil *
nefunguje, daval jsem do odstavce cely odkaz i ciste ten obrazek, taky jsem to zalamoval, jak to slo, taky - obrazek i cely odkaz, daval jsem tomu margin, psal jsem za obrazek &nbsp, ale ono to bere, jako by ty obrazky v tom odkazu neexistovaly.. kdyz tam dam to &nbsp, posune se to o jeden radek, takze pismena to neignoruje, ale obrazky jo.. nevim, jak dal..
Tworec
Profil *
sry, nejak mi to blblo, myslel jsem, ze se ta odpoved neodeslala, ok, hodim to na net
Tworec
Profil *
tak tady to je: tworec.krnov.in
Tworec
Profil *
porad se v tom drbu, zatim zadne zmeny
kletely
Profil
Tworec
Skús pomocou tabuliek
<table>
<tr>
<td>
<a href="http://www.google.com"><img src="google.jpg" alt="www.google.com" height="40" width="120"></a>
</td>
</tr>
<tr>
<td>
<a href="http://www.yahoo.com"><img src="yahoo.gif" alt="www.yahoo.com" height="35" width="120"></a>
</td>
</tr>
</table>
Tworec
Profil *
už jsem zkoušel :-( nefunguje.. ale pro dobrý pocit to zkusím znovu, zatím pls pište další rady
Tworec
Profil *
Jak jsem říkal, tabulka nefunguje.
Tomashek
Profil
zkousels? <table width="240">
Tworec
Profil *
ne, hned to vyzkousim
Tworec
Profil *
wow :) sice to neni width, ale height ;), ale fakci to, sice to ještě není úplně přesné, ale zkusim to poupravit a mělo by to jít.. Za chvilku napíšu
Tworec
Profil *
dík, spravil jsem to, hodil jsem tam height="75", teď mi tam sice vyskakuje scrollovací lišta, ale tu sundám a bude to snad už v pohodě. Jinak kdyby někdo přišel i na jiné řešení tohoto problému, klidně ho sem napište, budu jenom rád, když se dozvím něco nového ;)
Tomashek
Profil
tos nastavil u <table> nebo u <td> ..zkus hodit height u prvniho<td> 35 a druheho ten zbytek ..tak by to melo byt ok
Bubák
Profil
zatím pls pište další rady
Sice nejsem pls, ale tohle je příčina:
img {
position: absolute;
}

Jenom nechápu, proč se to chová takto, když je to jediná deklarace pozicování.
Tworec
Profil *
díky, babáku, zrušil jsem tabulku a smazal position ve stylech a chová se to normálně. akorát dole se mi to teď trošku pokazilo, když se podíváš na tworec.krnov.in, vpravo dole, ten dolni okraj je jeden jediny obrazek, ale ono ho to kousek uřízlo. nelekni se, trošku jsem to vybarvil, ať jdou líp vidět jednotlivé bloky.
Tworec
Profil *
:) promiň za to babáku, překlep
Tworec
Profil *
prosím, podívejte se někdo na to [url=tworec.krnov.in][/url] , nevím jak, ten uříznutý obrázek vrátit zpátky (vpravo dole, rám)
Tworec
Profil
tak, všechno je zase v pohodě.. teda už mi chybí jen upravit to nějak v IE, to logo je pěkně na ***, zatím jsem nepřišel na způsob, jak ho vrátit zpátky do hlavičky.. ale pořád na tom pracuju..

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: