Autor Zpráva
us-boi
Profil *
chtel by jsem se zeptat jestli jde a jak se da udelat kdyz mam tabulku a v nim mam pod sebou 10 bunek a v kazde je odkaz (takovy menu) a kdyz najedu na jednotlivou tu bunku tak aby se barva pozadi ty bunky zmenila. dekuji
Fred
Profil
http://seky.nahory.net/2004/10/hover-efekt-tabulka/
Petrslav
Profil *
Posílám ti www stránku kde to je částečně vysvětleno a je k tomu takový malý přiklad. Je to adrese: .www.jakpsatweb.cz/priklady/odkaz-v-tabulce.html Přeji hodně zdaru do dalších www stránek.
habendorf
Profil
Já bych to dělal přes document.GetElementById('idecko').style.background zavolaný při onmouseover.

Příště se pls zeptej jen jednou :o)
Fred
Profil
taky jsem to tak dělal http://bramberk.unas.cz/cenik-sjezd.php
var opera=(navigator.userAgent.indexOf("Opera")!=-1)?true:false;
var kde = document.getElementById('table');
var co = kde.getElementsByTagName('tr');
for (var i=0;i<co.length;i++)
{
if (kde&&!opera){co[i].onmouseover =function(){this.className='jshover';}}
if (kde&&!opera){co[i].onmouseout =function(){this.className=''}}
}
}
v opeře to dělalo potíže , tlouklo se to s tr:hover v css
marfig
Profil
Fredovo reseni mi prislo elegatni, pls, poradte, dopsal jsem do predpisu za background jeste color:white; a ono mi to ingnoruje, proc? diky Martin
Pachollini
Profil
Marfig: Možná bys tu barvu měl specifikovat u <td>, ne <tr>, tedy
tr.jshover td {color:white;}
marfig
Profil
Zkusil jsem to, ale nemelo to uspech. Dival jsem se na jakpsatweb na vlastnosti td, tr a moznost color jsem tam nenasel, ze by to neslo?
Petra
Profil
No a nestačilo by prostě natáhnout ten odkaz přes celou tu buňku?
marfig
Profil
Petra
hmm, tusim co myslis, jako ze odkazu dat style weight="100"?
Pachollini
Profil
Marfig: zkus poslat odkaz, jinak už těžko radit...
Petra
Profil
Myslím spíš a {display:block; height:100%}
marfig
Profil
OK, vyreseno, diky za radu Petre :)
Martin
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.