Autor Zpráva
warezov
Profil
Obrázek mluví za vše.

YoSarin
Profil
a pointa...?
warezov
Profil
Pointa...chci aby se mě zobrazoval text ve všech prohlížečích stejně
kletely
Profil
warezov
Tak to sa ti nepodarí.*

*ale len velmi ťažko
panther
Profil
warezov
v uvedeném kousku zdrojáku nemáš o velikostech písma ani tečku, tak nevím, podle čeho chceš poradit ;-)

Každopádně se zkus podívat na nastavenou velikost písma v IE, jestli náhodou není větší než všude jinde..

A ne, že bych chtěl na konec nějak šťourat, ale proč to br v h6?
Měsíček
Profil
Takový výstřel do větru .. zkus si sjednotit velikost pomocí font-size:;
peta
Profil
viz ostatni pocet potrebnych informaci k rade je nula. Pocet rad je nula.

precti si tema: jak psat do tohoto fora !!!

1. Kazdy prohlizec ma sve vlastni fonty, ktere nemusi mit shodne rozmery
2. Kazdy prohlizec ma predvoleny nejaky rozmer, obvykle kazdy jiny
3. pokud trefis font, ktery ma shodne parametry a nastavis mu font-size napr na 16pk, zobrazi se stejne. Netrefis-li font, pak pri pevnem rozmeru se zobrazi jinak.

Zminene obrazky nemluvi za nic. Viz YoSarin, ktery se spravne zeptal, co mas presne za problem. Obrazky jsou jen pomocny nastroj. K cemu ti je komix bez bublin s komentarem?
CSS vedle sebe nejde napsat.
v CSS neni zminka o velikostech pisma.
v CSS je chybny znak $
CSS obsahuje chybne / neuplne zapsany float
Bubák
Profil
peta
Kazdy prohlizec ma sve vlastni fonty
Snad Jediný prohlížeč s vlastními fonty je Links2.

pokud trefis font, ktery ma shodne parametry
Font se netrefuje, ale deklaruje. Pokud je font v systému, pak je dostupný pro všechny prohlížeče.

warezov
Kazdy prohlizec ma predvoleny nejaky rozmer
Tohle se dá srovnat v CSS, deklaruj nelikosti písma pro H4 a H6.

tvorba-webu-on-line.ic.cz/1stPage2006.html
Příště dej odkaz na web, křiš'tálová koule vá velkou spotřebu proudu a práce s ní je časově náročná.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: