Autor Zpráva
Bartolomey
Profil
Zdravím, chtěl bych se zeptat, jestli se dá nějak zašifrovat ve zdrojovém kódě cesta k videosouboru jinak, než nějakým skládáním celé cesty přes funkce atd. Něco jako např. MD5 apod. a jestli ano, tak jestli by mi někdo poradil jak nebo aspoň odkázal na nějaký článek..
Díky za odpovědi
Bubák
Profil
I kdyby to šlo, tak url videosouboru jde získat úplně jednoduše.
Bartolomey
Profil
Bubák
Já vím, sám používám různé addony, ale pro ty, co o těch věcech nevědí ....

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: