Autor Zpráva
repetep
Profil
Zdravim
chcel by som sa spytat, ze ak mam index.php a menia sa mi len podstranky, tak ako mam spravit zeby bol vsade iny title?
srigi
Profil
Mno das premennu medzi tagy <title>:
<title><?php echo $page_title; ?></title>
Premennu musis nejako nastavit, poda URL ($_GET).
joe
Profil
Až budeš správně programovat weby, pak zjistíš, že title jde docela dobře měnit. Jde o to, že musíš mít třeba aplikační a prezentační vrstvu, do které pak "přeneseš výsledek" a celou stránku tak zobrazíš.

Teď ti asi nezbývá nic jiného, než si dát titulky třeba do pole, případně další z několika řešení...
Miloš
Profil
repetep
Například switch – http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=2&topic=65 234#13
peta
Profil
repetep
1. php include (misto framu a podstranek)
2. php get
3. js: jakpsatweb - javascript - priklady - gethttpvars

Osobne to resim takto:
soubor.php
$filename='aaa.php'
$title = $LNG['menu'][orezpriponu($filename)];
include('sablona.php');
resp. s tim LNG to mam v sablone a jeste pred tim mam naincludovany jazykovy soubor.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0