Autor Zpráva
Hurvinecek
Profil
Ahoj lidi vytvořil jsem stránku ve frontpage 2003 a pak jsem ji uložil a spustil přes mozillu 3.0 a zobrazuje se uplně vadně všechno je tam zpřeházené a nevím proč a už vůbec nevím jak to spravit prosím pomozte ale rychle díky moc...
Paja
Profil
musíš poslat kód který ti nefunguje, jinak ti nikdo nemůže pomoct
Plaváček
Profil
Hurvinecek

Zajdi do Tesca a kup si prskavky (ale pozor, výhradně od firmy Hornet). Zapal dvě najednou, zhasni světlo v pracovně, vezmi si květované kraťasy a vietnamské žabky, zvedni ruce, pobíhej kolem dokola a polohlasem vyrážej sípavým hlasem tuto kouzelnou formulku:

Mozz semo, Mozz tamo, oprav se samo.

Za půl hodinky máš vyřešeno.

Anebo si přečti http://diskuse.jakpsatweb.cz/rules.htm , což není tak magické a trvá to o trochu déle.
Hurvinecek
Profil
<html xmlns:v="urn:schemas-microsoft-com:vml" xmlns:o="urn:schemas-microsoft-com:office:office" xmlns="http://www.w3.org/TR/REC-html40">

<head>
<meta http-equiv="Content-Language" content="cs">
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 6.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1250">
<link rel="File-List" href="index_soubory/filelist.xml">
<title>Nová stránka 1</title>
<!--[if !mso]>
<style>
v\:* { behavior: url(#default#VML) }
o\:* { behavior: url(#default#VML) }
.shape { behavior: url(#default#VML) }
</style>
<![endif]-->
<link type="image/x-icon" rel="shortcut icon" href="./favicon.ico" />
<!--[if gte mso 9]>
<xml><o:shapedefaults v:ext="edit" spidmax="1027"/>
</xml><![endif]-->
</head>
<body bgcolor="#333333">
<div style="position: absolute; top: 14px; left: 241px; width: 314px; height: 96px; z-index: 1" align="center">
<p align="center"><!--[if gte vml 1]><v:shapetype id="_x0000_t202"
coordsize="21600,21600" o:spt="202" path="m,l,21600r21600,l21600,xe">
<v:stroke joinstyle="miter"/>
<v:path gradientshapeok="t" o:connecttype="rect"/>
</v:shapetype><v:shape id="_x0000_s1045" type="#_x0000_t202" alt="" style='position:absolute;
left:-152.25pt;top:215.25pt;width:84.75pt;height:44.25pt;z-index:1' filled="f"
stroked="f">
<v:textbox>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" height="100%">
<tr>
<td align="center">
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><b>
<font size="4" color="#FFFFFF">Vědma</font></b></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><b>
<font size="4" color="#FFFFFF">fórum</font></b></td>
</tr>
</table>
</v:textbox>
</v:shape><![endif]--><![if !vml]><span style='mso-ignore:vglayout;position:
absolute;z-index:1;left:38px;top:301px;width:117px;height:63px'><img width=117
height=63 src="index12_soubory/image001.gif" v:shapes="_x0000_s1045"></span><![endif]><!--[if gte vml 1]><v:shape
id="_x0000_s1044" type="#_x0000_t202" style='position:absolute;left:-30pt;
top:99pt;width:642pt;height:586.5pt;z-index:-12' fillcolor="black">
<v:textbox>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" height="100%">
<tr>
<td align="center">
<div align="left">
<table cellpadding="0" cellspacing="0" width="828" height="770">
<!-- MSTableType="layout" -->
<tr>
<td width="828" height="770" valign="top">
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><b>
<font color="#FFFFFF" size="5">Zdravím,</font></b></p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">&nbsp;</p>
<p style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><font size="4" color="#FFFFFF">
tak jste se dostali na stránky </font><font color="#FF6600"><font size="4">
www.vitozavinacweb.cz</font> </font><font size="4" color="#FFFFFF">které
jsou tady pro vás a s vámi. </font></td>
</tr>
</table>
</div>
</td>
</tr>
</table>
</v:textbox>
</v:shape><![endif]--><![if !vml]><span style='mso-ignore:vglayout;position:
absolute;z-index:-12;left:200px;top:145px;width:862px;height:788px'><i mg
width=862 height=788 src="index12_soubory/image002.gif"
alt="Textové pole: Zdravím,
&nbsp;
tak jste se dostali na stránky www.vitozavinacweb.cz které jsou tady pro vás a s vámi.
"
v:shapes="_x0000_s1044"></span><![endif]><!--[if gte vml 1]><v:shape id="_x0000_s1034"
type="#_x0000_t202" alt="" style='position:absolute;left:650.25pt;top:125.25pt;
width:103.5pt;height:587.25pt;z-index:1;mso-wrap-style:square;
mso-wrap-distance-left:9pt;mso-wrap-distance-top:0;mso-wrap-distance-r ight:9pt;
mso-wrap-distance-bottom:0;mso-position-horizontal-relative:text;
mso-position-vertical:absolute;mso-position-vertical-relative:text;
v-text-anchor:top' fillcolor="#333 pure" strokecolor="#333">
<v:textbox>
<table cellspacing="0" cellpadding="0" width="100%" height="100%">
<tr>
<td align="center"><font color="#FFFFFF">&nbsp;</font></td>
<!-- BlueBoard.cz Anketa --><font color="#FFFFFF">
<iframe width="100" height="224" frameborder="0" scrolling="no" src="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=755830">
<a href="http://blueboard.cz/anketa_0.php?id=755830">Anketa</a> od <a href="http://blueboard.cz/">BlueBoard.cz</a>
</iframe>
<!-- BlueBoard.cz Anketa KONEC -->&nbsp;</font><p align="left" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<font color="#FFFFFF">&nbsp;</font><p align="left" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<font color="#FFFFFF">&nbsp;</font><p align="left" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0">
<font color="#FFFFFF">
<!-- BlueBoard.cz RSSBoard -->
<div id="blok-rssboard-jnff0seubmeriejeuat1x7uk0etvhf">
</div>
</font>
<a id="odkaz-rssboard-jnff0seubmeriejeuat1x7uk0etvhf" href="http://blueboard.cz">
<font color="#FFFFFF">BlueBoard.cz</font></a><font color="#FFFFFF">
<script type="text/javascript" src="http://blueboard.cz/rssboard.php?jid=jnff0seubmeriejeuat1x7uk0etv hf"></script>
<!-- BlueBoard.cz RSSBoard KONEC --></font>
</tr>
</table>
</v:textbox>
</v:shape><![endif]--><![if !vml]><span style='mso-ignore:vglayout;position:
absolute;z-index:1;left:1107px;top:180px;width:144px;height:789px'><im g
width=144 height=789 src="index12_soubory/image003.gif" v:shapes="_x0000_s1034"></span><![endif]><font color="#FFFFFF"><!--[if gte vml 1]><v:roundrect
id="_x0000_s1027" alt="" style='position:absolute;left:-67.5pt;top:54.75pt;
width:715.5pt;height:660.75pt;z-index:-13;mso-wrap-style:square;
mso-wrap-distance-left:9pt;mso-wrap-distance-top:0;mso-wrap-distance-r ight:9pt;
mso-wrap-distance-bottom:0;mso-position-horizontal-relative:text;
mso-position-vertical:absolute;mso-position-vertical-relative:text;
v-text-anchor:top' arcsize="10923f" fillcolor="black" strokecolor="white"/><![endif]--><![if !vml]><span
style='mso-ignore:vglayout;position:absolute;z-index:-13;left:150px;to p:86px;
width:956px;height:883px'><img width=956 height=883
src="index12_soubory/image004.gif" v:shapes="_x0000_s1027"></span><![endif]><!--[if gte vml 1]><v:roundrect
id="_x0000_s1025" alt="" style='position:absolute;left:-196.5pt;top:-27pt;
width:963.75pt;height:98.25pt;z-index:-14' arcsize="10923f" fillcolor="#f60"
strokecolor="#f60 pure">
<v:fill o:opacity2=".5" rotate="t" angle="-135" focus="100%" type="gradient"/>
</v:roundrect><![endif]--><![if !vml]><span style='mso-ignore:vglayout;
position:absolute;z-index:-14;left:-22px;top:-23px;width:1287px;height :133px'><img
width=1287 height=133 src="index12_soubory/image005.gif" v:shapes="_x0000_s1025"></span><![endif]>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;& nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp ;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nb sp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
<img border="0" src="favicon.bmp" width="50
Plaváček
Profil
Hurvinecek

Tak je mi líto, ale s tímhle kódem ti ani prskavky od Horneta nepomohou.
Smajda
Profil
hm tak toto je fakt hrůza todle se mi část nechce
Hurvinecek
Profil
A co je na tom tak hroznýho jak jsem řekl je to dělané přes frontpage2003
vertigo4
Profil
Hurvinecek
A co je na tom tak hroznýho jak jsem řekl je to dělané přes frontpage2003
Právě to je na tom hrozné.
Hurvinecek
Profil
NO tak přes co to mám dělat nechce se mi to psát v html...trvalo by to dlouho..
Bubák
Profil
Když děláš přes Frontpage, tak musíš všechno formátovat přes menu Formát > Styl, protože jinak přes Frontpage jde hnusný kód.
Hurvinecek
Profil
Prostě HTML sice umím ale nechce se mi to vypisovat v tom frontpage je to jednodušší tak pomocte...
Hurvinecek
Profil
No tak jakože přes to formát styl to dost dobře nechápu jak je to myšlené?
Hurvinecek
Profil
Tak mi poraďte přes co jinýho to mám dělat?
Hurvinecek
Profil
lidiiii hééélppp
habendorf
Profil
Pomalu zamkneme?
Hurvinecek
Profil
Hej ne poraďte mi první někdo přes co by bylo nejlepší udělat stránku?
Gekon
Profil
Hurvinecek
Psát ji ručně, například přes Pspad. Důrazně ti doporučuji naučit se ovládat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.