Autor Zpráva
PattoSK
Profil
Zdravim .... poznate niekto fotogaleriu expose 4? (www.slooz.com), pretoze s nou pracujem - je dobra, pretoze ma aj php manazera na pridavanie fotiek.

Ale mam problem, pretoze sa mi nechcu cez toho manazera uploadovat fotky na server, aj ked pomenim spravne prava. Na starom serveri (ic.cz) mi to fungovalo, ale ked som to dal na plateny hosting, tak mi to zrazu nechce pracovat a uz dlhsiu dobu sa s tym trapim.

Takze ak by ste niekto poznali tuto fotogaleriu, tak by ste mi mohli pomôct, alebo ak mate napad, ze v com by mohla byt chyba, napr nejaka zvastna ocharana (nastavenie) pred uploadom na serveri,pretoze na starom mi to slo.

ak mi niekto vie pomôct, tak by som mu bol veeeeeeeeeeeeeeeelmi vdacny a môzte sa mi ozvat aj na ICQ - 250-329-135
PattoSK
Profil
este by som dal dalsie info .... mozn niekoho napadne, ze v com je chyba ... ten php skrip mi vytvori adresar, ale nechce donho nahrat subory .... mozno ze je chyba v nejakom nastaveni php interpreta???? nuz neviem
Harwen
Profil
Možná blbost, ale zkus změnit CHMOD složky ve které se vytvářejí galerie...
peta
Profil
PattoSK
na kriticke mista vloz echo a zapni si error_reporting , jestli je to v php
cz.php.net/error_reporting
Ktere echo se ti zobrazi potud je script ok, obvykle.

- adresar vytvorit; cz.php.net/mkdir
- adresar nastav prava, php chmod; cz.php.net/chmod
- fotka upload $_files
- fotka presun cz.php.net/moveuploadfile

vytvareni adresare rikas, ze ti jde
vytvorit soubor scriptem do tohoto adresare ti jde take?
Pokud ne, mas spatne nastavena prava v adreari.
V $_files je nahrany soubor v tmp adresari?
Podari se z tmp presunout soubor pomoci moveuploadfile? Mam pocit, ze na ic.cz se muselo pouzit copy misto move a nekde jinde jsem musel pouzit fread, protoze copy i move upload meli zakazane.

Nekde to pise nejakou chybu a tu hlasi error_reporting.

'Na starom serveri (ic.cz) mi to fungovalo, ale ked som to dal na plateny hosting'
odkud kam? odkud=ic.cz , toho nastaveni si muzeme zkouknout
kam to nevime, nastaveni hostingu si nemuzeme zkouknout, nemuzeme vyloucit 100 dalsich pricin.

Jedna o php program.
Nevime ani, zda mas spravne nastavene pripojeni na mysql, jestli to vyuziva mysql. Mozna ses pri presunu vykaslal na navod na instalaci.
Rekneme, ze jsem liny hledat na inetu home-page, mozna je to ono 'expose 4? (www.slooz.com)', ale to jsi nerekl, co je to za stranka. Osobne obvykle na cizi stranky neklikam, abych nekomu zvysoval pocitadlo, riskoval vir a podobne.
Ani odkaz na stranku jsi nedal..., prohlednout si chybu nazivo.

K cemu je dobre adminum vytvaret tema: NEZ ZALOZITE NOVE TEMA, PRECTETE SI, kdyz to stejne nikdo necte?
PattoSK
Profil
Možná blbost, ale zkus změnit CHMOD složky ve které se vytvářejí galerie...

prava na tento adresar je nutne zmenit a to som aj spravil, ibaze to aj tak nejde
PattoSK
Profil
peta:

Pre upresnenie ja som tie php skripty nerobil, to su uz spravene, len mi nechcu bezat na serveri (hosting hostdodomu.sk). Do php skriptov som velmi nepozeral, iba tak trochu, ale problem je ten, ze errory neviem kde mi bude vypisovat, lebo je to flash rozhranie, ktore vola php skript na pozadi :-/

Nuz vytvarat subor skriptom do toho vytvoreneho adresara mi praveze nejde.

Stary server = ic.cz stranka, ale uz som ju vymazal, cize presnu adresu ti dat nemôzem
Novy server = hostdodomu.sk .... konkretne adresa djproject.eu, aj ked neviem, co ti to da

Program nebezi na mysql, ale nastavenia zapisuje do xml suborov. Na navod som sa nevykaslal, kedze mi to uz aj raz fungovalo.

Home-page stranka tejto fotogalerie je slooz.com
peta
Profil
PattoSK
//chyby = on, zakomentovat!
@ini_set('error_reporting',E_ALL);
@ini_set('display_errors' ,'on');
error_reporting(E_ALL);

tyto 3 radky na zacatku php scripu, idealne v configu zobrazuji php chyby.
Pokud se ti stranky zobrazuji skrute, tak to zarid tak, aby se nezobrazovali. Bez vypsani chyby je mozne pouze hadat, co je za problem. Predpokladam, ze 99% tady tu galerii nezna a tudiz to nemuselo resit.
PattoSK
Profil
peta:

Dal som na tvoje rady a po zbehnuti skriptu som nechal vypisat chybu cez print_r(error_get_last()); a vyskocilo mi toto: Array ( [type] => 32 [message] => PHP Startup: Unable to load dynamic library '/usr/local/lib/php/20060613/fribidi.so' - Cannot open "/usr/local/lib/php/20060613/fribidi.so" [file] => Unknown [line] => 0 )

Hovori ti to nieco?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: