Autor Zpráva
Icedog
Profil
Ahoj prosim vás poradí mi někdo proč mi stránky fungují pouze v ie [/url] a v mozille a opere mi to udělá[url=http://browsershots.org/screenshots/047f62e1f1d4ce9b9e7f9ac1fcb8d0b4/] a [url=http://browsershots.org/screenshots/172526b60dc39bb015ec6391de323 4d4/][/url]
kletely
Profil
Icedog
Ten duruhí link je 404. Mohol by si radšej poslať ten problematický kód.
Icedog
Profil
http://browsershots.org/screenshots/047f62e1f1d4ce9b9e7f9ac1fcb8d0b4/ takle to vypadá v mozille
adresa stránky je www.johny-foto.cz
blackjoker
Profil
asi to bude chtít předělat a kontrolovat v mozille, když to funguje v ní, tak to pak většinou funguje i IE
Icedog
Profil
no ja nevim ale co predelat, mozillu sem nikdy nepouzival :((
blackjoker
Profil
tady to chce nastavit šířku <div style="float:left; width: *px">
peta
Profil
<meta name="description" content="hip hop, hip-hop, hiphop, rap, fotky, fotoreporty, fotoreportz, fotografie, Johny, Hiphopstage">
... zrejme nechapes vyznam slova popisek

hip hop, hip-hop, hiphop, Hiphopstage
...jestli by treba nestacilo napsat hip, hop ; aspon google je natolik inteligentni, ze si s tim poradi

<div style="float:left; width: 150px" id="Menu">
spravny zpusob floatovani je
<div style="display:inline-bock;>
<div style="float:left; width: 150px" id="Menu">...</div>
<div style="clear:left;>...</div>
</div>
Nebo nefloatuj vubec, v IE to dela s jinym zapisem psi kusy. Zkus treba position, na to je spolehnuti. Jen to treba umet trosku napsat, aby nedoslo ke traceni mimo stranku.

FF chybova konzola mi pise:
Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'width'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.johny-foto.cz/
Řádek: 0
Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'width'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.johny-foto.cz/
Řádek: 0
Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'width'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.johny-foto.cz/
Řádek: 0
Varování: Chyba při parsování hodnoty vlastnosti 'width'. Deklarace vynechána.
Zdrojový soubor: http://www.johny-foto.cz/
Řádek: 0
... asi nejaky chybny css, pak to ma fungovat. Tipl bych si, ze je to u toho floatu: width: *px , o takove hodnote jsem teda jeste neslysel, zrejme neco spesl pro IE, protoze IE moc nepouzivam.

Jinak viz blackjoker
Odlad to pro FF / mozillu a pak to obvykle funguje i v IE a ostatnich. A kdyby ne, uprava CSS pro IE je lehke.
Vsadim se, ze problem je jenom v tom floatu.
Tez bych veckere CSS vyvedl jako externi soubor, pouzival vlastnosti a:hover a pod (jakpsatweb - zdokonaleni odkazu)
blackjoker
Profil
tady to chce nastavit šířku <div style="float:left; width: *px">
by mělo vše zpravit tedy vše na co jsi se asi ptal
btw: jinak aspoň to máš validní
Icedog
Profil
Blackjoker
ale jakou sirku mam nastavit? to je velikost toho pravyho pole a kdyz ma kazdej jinak velkej monitor, tak jednomu se tam ta sirka treba nevejde a pro druhyho to bude zase malo, jakou sirku bych tam teda mel dat?
blackjoker
Profil
co třeba v procentech, třeba 80%
Icedog
Profil
Blackjoker
aha diky, vyzkousim :) omlouvam se sem zacatecnik, tohle je muj prvni pokus o stranku, tak vsude pouzivam px
blackjoker
Profil
za nic se neomlouvej. Je, ale lepší optimalizovat web pro nějakou šířku a nepočítat s těma co maj jinej monitor, koukni na nějaký statistiky a pak si stim vyhraj pro to rozlišení
peta
Profil
Icedog
toplist.cz - globalni statistiky
viz blackjoker, sirku je lepsi pevnou. Ikdyz pruzny layout je akcni, pak se s tim spatne resi vzhled s obrazky. Proste je to zbytecne vic prace pro trochu komfortu.
A pak prijde manik s sirokouhlym monitorem (treba muj otec mel zas moc penez a misto radne telky koupil monitor) a rekne ti, ze mas vic nez 80 znaku na radku a ze mu preskakuji oci na dalsi radek.
Marian123
Profil *
Prečo mi nechce otvoriť niektoré stránky. V IE mi otvorí bez problémou a tu nenájde tú stránku konkrétne (Blue-war.net)
Bubák
Profil
Marian123
1. založ si nové vlákno
2. napiš dotaz trochu srozumitelně
Marian123
Profil *
nerozumiem ako zrozumitelne. ked dám do vyhladávača blue-war tak nepozná stránku. aj záložku ktorú som otváral v IE tak mi ju neotvorí

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0