Autor Zpráva
WiLy
Profil
Ako by sa dal zmeniť obrázok po najetí myši z b1.png na b2.png ? Idecko už mam použite pre obrazok a.gif
--------------------------------------------------------
<i><a href="odkaz.cz" onmouseover="document.getElementById('idecko').src='a.gif'"><img src="b1.png" border=0></a></i>
--------------------------------------------------------

Skúšal som to aj cez class so z-indexom aby sa to prekreslilo a zasa nič..
------------------------------------------
<i>a.zmena {background-image: url(b1.png), z-index=1}
a.zmena:hover {background-image: url(b2.png), z-index=1}

<a class="zmena" href="odkaz.cz" onmouseover="document.getElementById('idecko').src='a.gif'"><img src="b1.png" border=0></a></i>
-------------------------------------------
habendorf
Profil
ID můžeš použít kolik chceš, vždycky se ale musí jmenovat jinak.

<img src="" id="nejake_jine_idecko" alt="xxx" title="xxx">

a pak

<a href="odkaz.cz" onmouseover="document.getElementById('nejake_jine_idecko').src='b2.png '">.......
WiLy
Profil
Skúšal som to cez id i class ale nejde mi to.. chcel by som zmeniť obr "skuska 1" na obr "skuska 2" viz. skuskawww.wz.cz
habendorf
Profil
Web ti nejede.


<a href="nekam"><img id="nevolte_socany" src="b1.png" onmouseover="this.src='b2.png';" onmouseout="this.src='b1.png';"></a>


ještě lepší než this bude document.getElementByID('nevolte_socany')
WiLy
Profil
super, už mi to ide.. opraveny zdrojak je na skuskawww.wz.cz
JaMaJkA
Profil *
mam taky problem!mam stranky www.jamajka.borec.cz (muzete se tam mrknout aby ste videli presne to co mi tam zlobi!!) mam v levym menu odkazy (napisy ale ve skutecnosti jsou to obrazky) a po najeti mysi se maj zmenit ze zluty na zelenou marvu (cili mam dva obrazky jeden zlutej jeden zelenej a press css sem si to udelal a funguje to) problem je vsak jinde!ty obrazky se pri nacteni stranky nezobrazi a misto nich se zobrazi takovej ten neprijemnej bilej ctverec s cervenym krizkem v rohu jako gdyby ty obrazky byli nedostupny a pritom gdyz na ne poprve najedu mysi tak se zobrazi a pak uz tam zustanou!!co s tim??
habendorf
Profil
Místo

<a href="aboutme.htm"
onmouseover="document['aboutme'].src = 'grafika/aboutmeg.gif' ;"
onmouseout="document['aboutme'].src = 'grafika/aboutme.gif' ;">
<img src="aboutme.gif" name="aboutme" border="0">
</a>


dej

<a href="aboutme.htm">
<img src="aboutme.gif" id="aboutme" border="0" onmouseover="document.getElementById('aboutme').src = 'grafika/aboutmeg.gif' ;"
onmouseout="document.getElementById('aboutme').src = 'grafika/aboutme.gif' ;">
</a>


a takhle u všech obrázků.

PS: Proč je ta stránka tak strašně široká?
JaMaJkA
Profil *
diky moc za radu du to udelat!!:)
siroka???dyt je akorat
aspon me se to zobrazuje akorat na sirku stranky!!!
myslim ze to mam dokonce na rozliseni 800x600
nevim gde je problem
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.