Autor Zpráva
_Motorka_
Profil
hladal som po nete nejaky script, ktory by vypisal vsetky veci, ktore su na mojom webe, a pekne ich usporiadal podseba
obrazok1.gif
obrazok2.gif
index.php
........ neviete o nejakom scripte? skusal som na linuxsoft.cz ale tam mi hlasi error
DIk za kazdu odpoved
SQi
Profil
zkus tohle:

chdir("soubory");
$adresar = dir(".");
$adresar->rewind();
while ($soubor=$adresar->read()){


if(!(($soubor==".") OR ($soubor==".."))){ ?>
Soubor: <a href="soubory/<?php echo $soubor;?>"><?php echo $soubor;?></a><br />
}
_Motorka_
Profil
no nejak mi to nefunguje
Havel-st
Profil *
už nevím odkud to mám, nijak jsem to nepitval, ale funguje
<?
print "<ol>";
$BASEDIR="./"; // vychozi adresar
function recursedir($BASEDIR) {
$hndl=opendir($BASEDIR);
while($file=readdir($hndl)) {
if ($file=='.' || $file=='..') continue;
$completepath="$BASEDIR/$file";
if (is_dir($completepath)) {
recursedir($BASEDIR.'/'.$file);
print "<br>&nbsp;<br><strong>folder: $BASEDIR/$file</strong><br>\n";
}
else {
print "<li><em>file:</em> &nbsp; ";
print "<a href=\" $BASEDIR/$file\">";
print "$BASEDIR/$file\"</a></li>\n";
}
}
}
recursedir($BASEDIR);
print "</ol>\n";
print "<hr>\n";
$handle=opendir('../data');
while (false!==($file = readdir($handle))) {
if ($file != "." && $file != "..") {
echo "$file<br>\n";
}
}
closedir($handle);
?>
Havel-st
Profil *
promiň, ten konec pod: print "</ol>\n"; už tam nepatří, ale to jsi asi poznal, že
_Motorka_
Profil
dik ide to a nedalo by sa aby ukazovalo iba to co je v rodicovskom adresari a aby neukazovalo /obrasky/logo.gif cez adresar, ze cisto iba rodicovsky adresar? islo by to keby som vymazal iba z tohto kodu?
SQi
Profil
nevím proč ti to nefunguje, já to používám a je to právě jak ty chceš jen rodičovský adresář
Havel-st
Profil *
Tady budou jen soubory nastaveného adresáře (bez složek)
- doufám, že tak jsi to chtěl - možná by šlo jednoduššeji, ale už jsem dlouho se složkami nedělal.
<?php
if($DirPath=="") {
$DirPath='./';
}
if (($handle=opendir($DirPath))) {
while ($node = readdir($handle)) {
$nodebase = basename($node);
if ($nodebase!="." && $nodebase!="..") {
if(is_dir($DirPath.$node)) { }
else {
echo "<a href=\"$node\">$node</a><br>";
} } } }
?>

SQi > to monstrum nahoře mi vypisuje i obsah vnořených složek.
_Motorka_
Profil
Dik Havel-st presne to som chcel, ale nedalo by sa este spravit aby mi ocislovalo vsetko? ako v tom trochu vyssie ale pri tom vyssiel mi pisalo error..
Havel-st
Profil *
<?php
if($DirPath=="") {
$DirPath='./';
}
if (($handle=opendir($DirPath))) {
echo "<ol>";
while ($node = readdir($handle)) {
$nodebase = basename($node);
if ($nodebase!="." && $nodebase!="..") {
if(is_dir($DirPath.$node)) { }
else {
echo "<li><a href=\"$node\">$node</a></li><br>";
} } } }
echo "</ol>";
?>

kdybys šacoval jinou složku, musíš adresu ukončít lomítkem, jinak to bude vypisovat i složky - $DirPath='../slozka/';
SQi
Profil
Havel-st jojo ja zapomel, ja to totiz mel tak ze jsem v tom slozky nemel..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.