Autor Zpráva
JohnW
Profil *
Mam problem s pozicovanim, ked pozicujem nejky element tak sa jeho pozicia zobrazi inak v IE inak v OPERE inak v Mozile a inak vsade....tak to risit...???dakuejm...odpved napiste sem aj na moj email...dik 666satan6663@azet.sk
kletely
Profil
JohnW
Nauč sa písať príspevky.
A kód by nebol?
http://www.it-joker.cz/Pocitace-weby/67-Nefunguje-to--aneb-jak-napsat- dotaz.html
JohnW
Profil *
npar. chcem absolutne umiestnit hlavicku, a pod nu menua to menu je v kazdom prehliadaci inde...xapes ze v opere je zarovn s hlavickou to je dobre.ale v IE je o 5 cm za hlavickou...nerozumiem tomu...
DoubleThink
Profil *
Asi je to rozbité.

Jádra prohlížečů se liší. Nezbyde ti nic jiného, než se ponořit hlouběji do problematiky CSS. Obecná rada neexistuje a konkrétní ti bez kódu dát nemůžeme.
JohnW
Profil *
dikes..a keby ze to riesim tak ze by som urboil cely layot stranky v photoshope a potom tam vlozim v iba text..to sa da tak riesit..vsak?
panther
Profil
to sa da tak riesit
to se tak skutečně řešit nedá.. Co když bude textu hodně?
JohnW
Profil *
tak urobis rolovacie tlacitko.......ja som to nasiel tu pozri http://www.tutorials.cz/clanek1053-tmave-modry-layout#clanky
JohnW
Profil *
Co když bude textu hodně?
tak udelas rolovaciu listu....a nasiel som to na tejto stranke Odkaz
FLvAk
Profil *
No nevím ten tut jsem sice nečetl ale řekl bych že to je jen návod na tu tvorbu layoutu a ten text co tam autor dal tak tam je jen tak aby vyděl jak to vypadá. Pak se z toho dá pryč a grafika se rozřeže a nakoduje.
Asi bude nejlepší když si pročteš jakpsatweb.cz

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: