Autor Zpráva
Kápo
Profil
Mam takmer spraveny design, ale je tu problem...class content mam zaobaleny do divu (id) "telo", content ma nejaku vysku, ale telo aj ked ma nastavene height: auto tak sa neprisposobi vyske tela (teda toho co sa v nom nachadza), ale tvori iba tenky pruzok (vidim, lebo som pridal border), no ale v IE sa #telo normalne roztiahne a prisposobi vyske tela, v mozzile to nejako nefunguje, co mam spravit, aby sa vyska tela prisposobila vyske classu content (samozrejme + paddingy atd...)

za pripadnu pomoc dakujem
Měsíček
Profil
Pošli prosím odkaz.
Kápo
Profil
Mám to na disku, tak chvilku počkaj, uploadnem to teda na server...
Kápo
Profil
tu je to: http://blender.yw.sk/problem/
Kápo
Profil
Škoda, že nikto nevie z príkladu čo som postol čo je vo veci, ale divné je, že keď som pozeral staré designy tak tam to bolo v poho...asi mi už teraz nezostane nič ine iba do kazdej stránky osobitne pridať xy krat <br> aby sa to roztiahlo...podriadene classy (tie, ktoré su obalené do divu #telo) telo nerozťahuju...rozťahuje ho jedine písmo (alebo <br>)...ale je to veľmi amatérske a hnusné riešenie...
Kápo
Profil
ok zda sa ze nikto nepochopil z prikladu o co mi ide....tak som to nazorne nakreslil do obrazku: http://blender.yw.sk/v_pravo_je_dobre.JPG snad to uz dakto pochopi, ako prisposobit vysku obalu vyske toho, co v nom je...
Měsíček
Profil
Místo height: auto; dej min-height: 300px; ( u #telo ) - to je prozatimní řešení než se na to blíže podívám ... a nebo někdo jiný.
Měsíček
Profil
a nebo ještě lépe .. #telo {float:left; } a pak mu nastav margin a dolů mu můžeš dát čistič.

</div>
	<br clear="all">
</div>

</body>
</html>
Kápo
Profil
Měsíček

Výborne! Veľmi pekne Ti ďakujem, veľmi si mi pomohol, funguje to perfektne...akurat to float left som musel zrusit lebo (logicky) sa cela hlavicka posunula doľava...ale ide to aj bez float left...si macher! Ešte raz díki!

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: