Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj,
Jak přesně se píše tohle:

<?php
if ($wrong==1);
echo "Něco je špatně !";

if ($wrong==0);
echo "OK !";
?>

tak trochu jsem to zapoměl a potřebuju si to oživit. PHP sem nepoužil tak 1 rok, nějak na to nebyl čas.
Leo
Profil
http://www.php.net/manual/cs/control-structures.php#control-structures .if

Leo
Anonymní
Profil *
děkuju ještě bych se chtěl zeptat jak se dá odstranit toto:

Notice: Use of undefined constant 1 - assumed '1' in c:\inet_srv\http\doc_root\school\index.php on line 123
Charlie
Profil
No, to sem budeš muset hodit kus kódu, aspoň od řádku 110 do 125.
Anonymní
Profil *
OK, já to mezitim nějak předělal a nefungujemi to

<?php
if ($status == badup)
echo "<p align="center" class="info" >! &scaron;patn&eacute; uživatelsk&eacute; jm&eacute;no nebo heslo !<p align="center" class="err"> ";
if ($status == ok)
echo "";
if ($status == log_out)
echo "<p align="center" class="info" >odhl&aacute;&scaron;en&iacute; proběhlo &uacute;spě&scaron;ně<p align="center" class="info"> ";

?>
Anonymní
Profil *
teda mělo to bejt takhle já tam něco blbě zkopíroval


<?php
if ($status == badup)
echo " <p align="center" class="info" >! &scaron;patn&eacute; uživatelsk&eacute; jm&eacute;no nebo heslo !</p> ";
if ($status == ok)
echo " ";
if ($status == log_out)
echo " <p align="center" class="info" >odhl&aacute;&scaron;en&iacute; proběhlo &uacute;spě&scaron;ně</p> ";

?>
Charlie
Profil
A který řádek je 123 prosím?
Charlie
Profil
Už to vidím, je tam problém s uvozovkami. Dej výstup z příkazů echo celý do apostrofů, ne do uvozovek.
Anonymní
Profil *
děkuju
Leo
Profil
A co treba uvozovky i tady:

$status == badup

Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.