Autor Zpráva
balooator
mám problém s tím, že na webhostingu říkají, že je rozdíl mezi html a htm. Po nahrání souborů přes ftp mi to říká stránka nenalezena. mám tam soubor index.htm ale oni po mě chtějí index. html. lze to ve Front page nějak změnit?
Nox
Na webhostingu melou blbosti
Prostě při ukládání napiš .html, nebo klidně přepiš koncovku existujícím souborům (přejmenováním, F2) a je to
html, htm, php, js... to sou všechno obyčejné textové soubory, nemají zvláštní formátování, narozdíl od skupiny třeba jpg, bmp, gif, png....tam bys
s přepsáním koncovky neuspěl
srigi
Na webhostingu melou blbosti

A mozno maju pravdu. Ak nemaju v httpd.conf nastavenu direktivu DirectoryIndex aj na index.html, tak s takym nazvom suboru naozaj neuspeje.
Nox
Vycházel jsem jen z první věty
Pokud je index jen na htm, tak teda nevím, co je to za hosting... pochopil bych jinou prioritu (no nepochopil, ale nebylo by to tak hrozné),
ale co kdybych chtěl třeba index.php, to by byl teprve rachot:)
roberta
lze to ve Front page nějak změnit?
ano, soubor->uložit jako
a tam prepíš koncovku htm na html :)
el mariachi
Nox
lenže oni od neho chcú index.html, nie .htm :)
srigi
Nox
Nastastie je mozne predpokladat, ze ak autor temy pracuje vo FP, tak php asi nebude aktualne :-)
Bubák
Já bych zkusil použít soubor .htaccess s tímto obsahem:

DirectoryIndex index.htm index.html
AddType text/html .htm

Ale je pravděpodobné, že to na zmíněném "hostingu" nebude fungovat. Pokud by šlo hosting placený, utíkal bych od tama rychle pryč.
balooator
Děkuji všem za odpověď. Ve FP teprve začínám tak se s tím musím nějak poprat
imploder
balooator
Zkus při ukládání napsat název i s příponou .html. Pokud FrontPage nefunguje humpolácky jako Notepad ve Win98, mělo by to bez problémů fungovat.
el mariachi
balooator
pokiaľ s tým len začínaš a nie si totálny antitalent na pc, nauč sa to robiť poriadne a nie v programoch typu FP :) ušetrí ti to veľa energie a nervov...

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0