Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
pupavka Profil * |
#1 · Zasláno: 28. 6. 2005, 14:13:24
Ahoj potrebovala by som pomoct, mam spraveny dizajn a po kliknuti na odkaz v menu sa mi otvori nove okno ale ja by som chcela aby sa mi to otvorilo medzi dovmi stlpcekmi jednoducho aby tam logo a menu ostalo.....takto vyzera ten dizajn snad ma pochopyte co by som potrebovala http://www.ciernypeter.sk/ODJ/index4.htm ako to mam spravit aby sa to neotvorilo v novom okne...???....prosim help
|
||
flying gentleman Profil |
#2 · Zasláno: 28. 6. 2005, 14:25:17
hmm, ale mne se to v novem okne neotvira ani jeden z odkazu??!!
|
||
roberta Profil |
#3 · Zasláno: 28. 6. 2005, 15:25:25 · Upravil/a: roberta
ani mne, ale asi mysliš toto: napríklad ak klikneš na Story, tak chceš, aby tam ostalo hore logo, stlpec s menu naľavo, stlpec napravo a obsah v strede aby sa zmenil...
tak namiesto <a href>Story</a> daj <a href="story.htm">Story</a> vytvor si nový súbor story.htm a prekopíruj celý zdrojový kód zo súbora index4.htm do nového story.htm a už stačí iba zmeniť text v dive, kde máš obsah má to ale jednu nevýhodu, lebo to menu aj s logom budeš mať vo všetkých súboroch a keď budeš chcieť zmeniť napr. jednu položku v menu, tak to budeš musieť zmeniť vo všetkých tých súboroch |
||
Časová prodleva: 7 dní
|
|||
PUnkraC Profil |
#4 · Zasláno: 6. 7. 2005, 00:00:09
no este by tu bola moznost, ze to budes riesit cez PHP a to menu si das do include.inc a odtial to budes tahat ako funkciu napriklad...
|
||
Meldo Profil |
#5 · Zasláno: 6. 7. 2005, 00:05:24
PUnkraC
Pochybujem.... |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0