Autor Zpráva
swetko
Profil
dobry den,

mam formular a pod formularom nacitavam odoslane data

takze aby sa zobrazili aktualne odoslane data musi dojst k reloadu

chcel som refresh spravit pomocou javascriptu z tejto stranky ale ani jeden skript mi nefunguje

stranka sa reloadne ale data ostanu tie iste a az po stlaceni tlacitka v prehliadaci sa znovu nacita uplne

aky je rozdiel medzi tlacidlom v prehliadaci a tlacidlom vytvorenym javasriptom?
swetko
Profil
naozaj mi niek nevie poradit , vysvetlit preco
onClick="window.location.reload()
neurobi to iste ako stlacenie tlacidla na refresh v prehliadaci?

presnejsie reloadne stranku ale nie obrazok

//edit:prosim opravit nazov vlakna

//edit2: takze rozdiel je ten ze ke pouzijem javascript reloaduje sa stranka, a ked stlacim tlacidlo v prehliadaci natahaju sa znova aj obrazky,
otazka znie: co pouzit aby sa nacitali aj obrazky a aby uzivatel nemusel klikat na tlacidlo v prehliadaci
swetko
Profil
takze nakoniec osm to vyriesil memenim nazvu suboru

za nazov pridavam hodnotu aktuaneho casu napr: obrazok25.png a ten nasledne volam cez img src

teraz uz onClick="window.location.reload()" funguje ako ma

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: