Autor Zpráva
JxJ
Profil *
Mám tabulku se dvěma sloupcama kde v pravo je obrázek a v levo je odkaz je možné udělat následující:
1. buď abych si do třetího sloupce přidal ikonku po jejímž kliknutí se mi odkaz zkopíruje do schránky.
2. nebo aby místo odkazu vlevo byla jen ikonka na níchž bych klikl a odkaz někde ve zdrojaku uvedený by se mi zkopíroval do schránky. (čili ten odkaz by na te strance nešel vydět)- což by asi bylo nejlepší řešení

Jde to?
mirag3
Profil
Skopírovať text do schránky ide urobiť cez JavaScript
JxJ
Profil *
Ale prosím jak? Poradíte?
Hodně to spěchá natož abych se ještě naučil javascript to by bylo na dlouho.
Pokud by byl někdo tak moc hodný a napsal jak by to vypalo u příkladu 2?
Děkuji
JxJ
Profil *
Jo a potřebuji aby to chodilo v opeře 9.6.
mirag3
Profil
Taktiež JS nejak neovládam ale stačilo použiť google, že?
  <BODY>
    Zdrojový kód skvělého tipu:
    <PRE>
      <DIV ID="tip_source">
        program Hello;

        begin;
          writeln ('Hello world!');
        end;
      </DIV>
    </PRE>


    <BUTTON Onclick=
    "window.clipboardData.setData('text',tip_source.innerText)">
    Kopíruj tip do schránky</BUTTON>
  </BODY>

neviem či to funguje, musíš skúsiť :P
JxJ
Profil *
No google jsem zkusil a něco našel jenže to nefungovalo v opeře což mi je pak na.... Jelikož ja to potřebuji stejně jen pro operu.

Díky vyzkouším.
JxJ
Profil *
Takže snad to teda funguje.
Ale jak to mám dostat do své stránky.
Mám něco podobného jako toto:
Odkaz

Ale místo toho textu v levo mám odkazy.

A chtěl bych tam dostat tlačítka pro skopírování toho odkazu do schránky a to tak:
1. buď abych si do třetího sloupce (nebo vedle odkazu) přidal ikonku po jejímž kliknutí se mi odkaz zkopíruje do schránky.
2. nebo aby místo odkazu vlevo byla jen ikonka na níchž bych klikl a odkaz někde ve zdrojaku uvedený by se mi zkopíroval do schránky. (čili ten odkaz by na te strance nešel vydět)- což by asi bylo nejlepší řešení
JxJ
Profil *
Jo jinak buď jsem to blbě pochopil ale ten kod výše uvedený (od mirag3) nefunguje (v opeře)
JxJ
Profil *
No našel jsem něco zde:
http://javascript.internet.com/forms/clipboard-copy.html

V opeře to funguje jen bych potřeboval pomoct s tím jak to funguje a jak to dostat do mé stránky.
JxJ
Profil *
No tak když už to nejde kopírovat tak jde aspoň udělat to aby se po jednom (nebo dvoj) kliknutí na slovo vlevo celé označilo?

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0