Autor Zpráva
OnZ
Zdravím , mám na webu wedle indexu nhraný soubor robots.txt ale seo-servis.cz mi píše robots.txt- Neexistuje nevíte čím by to mohlo být a jak to zpravit.

Předem díky kokal jsem se tady http://www.jakpsatweb.cz/robots-txt.html dělal jsem to podle toho ale nefunguje to
Nox
a máš ho v rootu? pokud je to na web.cz/něco/něco/něco/robots.txt, tak by to nemělo fungovat, alespoň to tak z tebou zmiňovaného článku chápu

a taky nedávej v seo-servisu refresh výsledků, ale vrať se do formuláře s url a pošli to znova
SwimX
OnZ
A máš web na vlastní doméně? Na doménách třetího řádu (webzdarma a podobně) to nefunguje protže se do rootu webu nedostaneš..
Bubák
Na doménách třetího řádu (webzdarma a podobně) to nefunguje protže se do rootu webu nedostaneš..
Není pravda, pleteš si to s adresou za lomítkem, "www.nejakyhosting/nejakestranky/"
OnZ
Nox
Mám ho v hlavním adresáři hned vedle indexu není v žádné složce.
a taky nedávej v seo-servisu refresh výsledků, ale vrať se do formuláře s url a pošli to znova

Vždy to dělám znova

Na webzdarma to jde tato stránka ho podle seo-servis.cz má

Kam ho tedy mám správné umístit?
OnZ
Mám ho tady http://www.b-web.euweb.cz/robot.txt ale podle servisu tam pořád není
OnZ
P.S. Použil jsem robot.txt. z JPW abych si byl jist že je napsán správně
Plaváček
OnZ

Nemá to být náhodou soubor robots.txt ?
Plaváček
OnZ

Mimochodem, celý seo-servis je vcelku na baterky. Kontroluje věci, které z praktického hlediska nemají absolutně žádný význam. Být tebou, kašlu na to.
OnZ
Plaváček
Nemá to být náhodou soubor robots.txt

Jé máš pravdu už to funguje díky

Mimochodem, celý seo-servis je vcelku na baterky. Kontroluje věci, které z praktického hlediska nemají absolutně žádný význam. Být tebou, kašlu na to.
Pro projekt který dělám to smysl má
Plaváček
OnZ

Pro projekt který dělám to smysl má

Můžeš být konkrétnější? Docela by mě zajímalo, jaký smysl může mít pro tvůj projekt výsledek nedokonalého automatického opravátoru, který nutí začínající webdesignery páchat nepraktické zhovadilosti.
OnZ
nehci aby mi žádný vyhledávací robot indexoval jistou část stránek

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0