Autor Zpráva
rossi
Profil *
Ahoj, chci se zeptat jak udělat tabulku, která se při návštěvě mého webu objeví před indexem.
V téhle tabulce jsou většinou raklamy a můžete jí klikem na tlačítko zavřít odstranit.

Díky za rady.
rossi
Profil *
Prosím o radu
yFang
rossi
Nějak takhle:
<div style="width:500px;height:500px;background:#f00;position:absolute;left :20%;top:20%;" onclick="this.style.display='none';">Obsah divu</div>

Je to jen tak pro představu. S vypnutým JS to bude poněkud nepraktické, protože nepůjde odstranit. Proto by bylo lepší, aby byl od začátku vypnutý, a zobrazil se javascriptem po načtení stránky (body onload).
rossi
Profil *
díky moc
rossi
Profil *
Můžeš mi ještě napsat jak to udělat abych mohl upravit velikost té tabulky a změnit pozadí? Ještě jeden problém jeden banner mi překrývá část té tabulky
yFang
rossi
To si uprav v CSS. Zkus ještě nastavit z-index:100; to by mohlo překrýt ten banner.
Dranel
yFang
To si uprav v CSS. Zkus ještě nastavit z-index:100; to by mohlo překrýt ten banner.
Nejsou náhodou hodnoty z-indexu od 0 do 10? Nevím, jen tak matně vzpomínám...
Měsíček
Reaguji na Dranela:

"Nejsou náhodou hodnoty z-indexu od 0 do 10? Nevím, jen tak matně vzpomínám... "

Nejsou.
Dranel
Reaguji na Měsíčka. Píšu to takto, protože jsem od něj pochytil tuto nemoc. A on ji zase pochytil od Chamurappiho a ten od nevímkoho...

Důkaz místo slibů? Né, že bych ti nevěřil, ale rád bych si to někde přečetl - ať máme více zdrojů.
Měsíček
Reaguji na Dranela: (Není to tak fajn? Alespoň v tom není bordel.)

Věříš v Boha? .. hm a věříš specifikaci? ;-)
9.9.1 Specifying the stack level: the 'z-index' property

'z-index'
    Value:  	auto | <integer> | inherit
Kdyby to bylo opravdu od 1 do 10 tak tam bude auto | 1 | 2 | 3 | 4 .. | inherit ... viz například vlastnost Font-weight.
Dranel
Měsíček (Myslím že takhle je to lepší. Každopádně to není tak vyumělkovaný ;-)
Věříš specifikaci?
Okey, už jsem sticha. Ten svůj projekt bys měl fakt dokončit. Modří vědí :-)

Vaše odpověď

Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0