| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| swarp Profil * |
Prosíím potřebuji poradit ... Udělám si nějakou strakturu webu (dělám v adobe photoshopu)... Poté si to nakoduju v PS padu ,ale jak vpisuju novinky ... tak ten prostor (obrázek) co je pod novinkama se mi nenatahuje ... a stím já potřebuju pomoci pls help ... Fakt si nevím rady:-(
A ještě jedna otázka v kolika pixelech si mám tu stránku udělat? 800 x 600 nebo kolik? |
||
| Lexter Profil |
#2 · Zasláno: 2. 11. 2008, 09:24:36 · Upravil/a: Lexter
swarp
Bez odkazu na problémovou stránku ti asi těžko poradíme. Jinak obrázek pod novinkami těžko natáhneš (to nejde), snad bys ho mohl opakovat, pokud z něj uděláš vzorek. Pak jen využiješ vlastnosti background-repeat. „A ještě jedna otázka v kolika pixelech si mám tu stránku udělat? 800 x 600 nebo kolik?“ Přitlač. 1024x768. |
||
| swarp Profil * |
#3 · Zasláno: 2. 11. 2008, 09:31:43
ok ,no a jak to mám udělat ,aby se mi to roztáhlo ... umím jen html upozorňuju
|
||
| Lexter Profil |
#4 · Zasláno: 2. 11. 2008, 09:35:20 · Upravil/a: Lexter
swarp
Promiň, dost nepozorně jsem četl tvůj příspěvek a svůj už zeditoval. Jde o to, že obrázek umístěný na pozadí nejde roztahovat, zmenšovat atd. Alespoň ne v současných verzích css. Musíš si připravit obrázek, který na sebe dokáže navázat tak, aby nikdo nepoznal, že se opakuje. Říká se mu vzorek. Když hodíš dva vzorky vedle sebe, vypadá to jako jeden onbrázek a nepoznáš část, kde se pojí. Tento obrázek můžeš na pozadí lehce opakovat a to pomocí vlastnosti background-repeat. |
||
| swarp Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 11. 2008, 09:36:15
no a v html to udělám jak? pls přesný kod;)
|
||
| Lexter Profil |
swarp
<div id="novinky> <p>Obsah novinkového boxu</p> </div> #novinky
{
background: url(adresa obrázku) repeat-x;
}Nebo repeat-y, jak ti bude vyhovovat. Příště hledej sám, asi jsem se dobře vyspal, že jsem to napsal. asi budete chtít změnit název tématu moderátoři Moderátor Str4wberry: Budeme, díky.
|
||
| swarp Profil * |
#7 · Zasláno: 2. 11. 2008, 09:41:46
j dík moc;)
|
||
|
Časová prodleva: 17 let
|
|||
0