Autor Zpráva
Ino
Profil *
Zdravim vas.
Vie niekto poradit preco sa mi nasledovny div zobrazuje vo firefoxe po nabehnuti mysou o nieco dlhsi ako v ie?

.menu a {DISPLAY: block; BORDER-LEFT: 6px solid #cc0099; WIDTH: 200px; TEXT-DECORATION: none}
.menu a {height: 20px; color: #cc0099}
.menu a:link, a:visited {text-decoration: none}
.menu a:hover {border-left: solid yellow 6px; background-color: royalblue; margin: 0px;}

este pre uplnost:

.menuobal {position: relative; width: 540px; height: 42px; background-color: white; color: #cc0099; font-size: 11pt; text-align: center; text-decoration: none; font-style: Tahoma; margin: 0px;}
.menu1 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 0px; left: 0px; background-color: #ffccff;}
.menu2 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 0px; left: 90px; background-color: #ffccff;}
.menu3 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 0px; left: 180px; background-color: #ffccff;}
.menu4 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 0px; left: 270px; background-color: #ffccff;}
.menu5 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 0px; left: 360px; background-color: #ffccff;}
.menu6 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 0px; left: 450px; background-color: #ffccff;}
.menu7 {position: absolute; width: 90px; height: 20px; top: 22px; left: 0px; background-color: #ffccff;}

Vdaka za radu...
Acci
Profil
Souvisí to s rozdílním box-modelem v IE a v ostatních prohlížečích.
Spikee
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
Ino
Profil *
Acci som zaciatocnik...mozes mi v strucnosti vysvetlit co s tym?
Acci
Profil
IE totiž nebere rámečky (border) do šířky bloku, zatímco ostatní prohlížeče ho do šířky bloku berou (správně)
Nejjednodušší je využít takzvaný podtržítkový hack
CSS by pak vypadalo takto:

.menu a {DISPLAY: block; BORDER-LEFT: 6px solid #cc0099; WIDTH: 206px; _width:200px; TEXT-DECORATION: none}
.menu a {height: 20px; color: #cc0099}
.menu a:link, a:visited {text-decoration: none}
.menu a:hover {border-left: solid yellow 6px; background-color: royalblue; margin: 0px;}

Jsou ale i jiné metody, více na http://www.jakpsatweb.cz/css/mody-prohlizecu.html
Ino
Profil *
Vdaka za pomoc.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.