Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
drahos Profil |
#1 · Zasláno: 18. 11. 2008, 22:04:23
Prosím o pomoc, jak nastavit umístění textu v tabulce- kde velikost jednotlivých poli je dost různá-neboť přednastavená pozice je centr a nedaří se mi s nim pomocí text-align pohnout
děkuji za každou radu ;-) |
||
habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 18. 11. 2008, 22:21:22
Zarovnání textu se dělá pomocí text-align. Někde máš asi chybu, bez ukázky těžko říct.
|
||
drahos Profil |
#3 · Zasláno: 19. 11. 2008, 17:46:14
jo tak pokud teda upřesním-
implementace je čistě názorná... jinak pochopitelně umístění hlídam css stylama, ale takhle je to pro názornost snad lepší <table border="5" width="50%"> <tr class="slovo" > <td width="70%" align="top">tady chci levy horni roh </td> <td> <p> <p> tady v ty kolonce je text na x- radek.... <p> <p> treba takhle....pricemz délka je promenna... -slouzi k vypisu hodnot </td> </tr> </table> |
||
keeehi Profil |
#4 · Zasláno: 20. 11. 2008, 17:36:31 · Upravil/a: keeehi
<td width="70%" align="top">tady chci levy horni roh snad se nepletu, ale myslím, že pro horizontální zarovnání textu v tabulce je align(left,right,center) a pro vertikální valign(top, bottom, další už s nepamatuji nevím) takže align="top" nebude asi to prvé ořechové. jpw.cz |
||
drahos Profil |
#5 · Zasláno: 20. 11. 2008, 18:17:56
aaaaaaaaaano to to je přesně ono, co jsem potřeboval. děkuji všem kdo mi pomohli.
|
||
Časová prodleva: 2 měsíce
|
|||
Bubák Profil |
#6 · Zasláno: 19. 1. 2009, 21:20:52
Zarovnání v buňce tabulky horizontálně:
HTML: align CSS: text-align Zarovnání v buňce tabulky vetikálně: HTML: valign CSS: vertical-align www.jakpsatweb.cz/html/tabulky.html |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0