Autor Zpráva
Benzz
Profil
Dobrý den, mám dotaz. Jak skrýt v hlavičce stylopis vytvořený pomocí css pozicováním? předem děkuji za každou radu.
Moje hlavička stránky vypadá takto:

<style>
#logo { position: absolute; width: 900px; top: 0px; left: 45px; height: 145px; }
#homenu { position: absolute; width: 900px; top: 145px; left: 45px; height: 20px; }
#hlavicka { position: absolute; width: 900px; top: 166px; left: 45px; height: 350px; }
#domenu { position: absolute; width: 900px; top: 516px; left: 45px; height: 20px; }
#obsah { position: absolute; width: 900px; top: 537px; left: 45px; height: auto; }
#obsah { background-color: white; border: 1px solid gray }
#hlavicka { background-image: url('hlavicka-02.jpg'); color: black; border-style: none; border-width:
medium }
#logo { background-image: url('logo-klub.jpg'); color: black; border-style: none; border-width:
medium }
body { background-color: #000066; }
p.text { color: #000000; margin-left: 20px; margin-right: 20px; }
</style>
Medvídek
Profil
co externi soubor ?
bohyn
Profil
Benzz
vytvořený pomocí css pozicováním
To lze?

Jak skrýt v hlavičce stylopis
Nijak, pokud nechces aby to nekdo videl, nedavej to na internet.
Měsíček
Profil
Reaguji na Benzze:

Že jsem tak zvědavý .. k čemu to?
panther
Profil
Benzz
Dobrý den, mám dotaz
vítej, kromě dotazu máš i pořádný zmatek v termínech.

Jak skrýt v hlavičce stylopis vytvořený pomocí css pozicováním?
stylopis - CSS soubor, sloužící ke korigování vzhledu jednotlivých HTML prvků.
CSS pozicování - position - vlastnost CSS. Ty ji používáš naprosto nesmyslně. Tam, kde není třeba.

Moje hlavička stránky vypadá takto:
to není hlavička, to je jen CSS styl, který je v hlavičce.

Co myslíš pojmem „skrýt“?
myslíš umístění stylopisu do externího souboru?
Benzz
Profil
myslíš umístění stylopisu do externího souboru?
Ano, to bude asi to, co potřebuji. Takže jestli dobře chápu, tak jsem si vlastně vytvořil jen CSS styl, který je v hlavičce. No a dá se nějakým způsobem tento styl skrýt, popřípadě čím se dá nahradit, aby vzhled stránek nebyl narušen? Zde je adresa webu co se pokouším vytvořit: http://www.skoda130lr.borec.cz/
Co mi zde v hlavičce zásadního chybí? Předem opět děkuji za odpoveď
Benzz
Profil
Pro Medvídek, Panther = děkuji za radu, externí soubor mi chyběl. Jsem to při svém snažení si rychle vytvořit stránku přehlédl. Takže ještě jednou díky

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: