Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
namesk8 Profil |
Zdravim všechny , chci se zeptat jak vytvořit na webovkách možnost přihlašovaní uživatelů ,kteří mohou přidávat obrázky a texty do svych katagorii ktere sou pripraveny .Staci mi pouze toto a na hlvni strance aby bylo prihlasovani .Vsichni pisou ze to je redakcni system pokud ano tak prosim jak naprogramovat poradte , staci jednoduhej .Dekuji
Moderátor Chamurappi: Mezera se dělá za tečkami a čárkami, nikoliv před.
|
||
Nox Profil |
#2 · Zasláno: 8. 1. 2009, 10:23:20
Stáhni si něco hotového - wordpress, drupal nebo tak...
Podle stylizace dotazu usuzuji, že php, mysql...neumíš vůbec, takže to by bylo velmi na dlouhá studia... |
||
namesk8 Profil |
#3 · Zasláno: 8. 1. 2009, 11:40:31 · Upravil/a: namesk8
No to sem prave skousel ,ale nikdy se mi nezobrazi na uvodovce prihlasovani nekdev rohu .Takze spis nejaky navody kde co je na to ,muzu programovat v CS3 ,Front Page a ted chci se nejvic naucit ve Visual C# Professional pod ASP.NET . Staci mi jen kdyz to nekomu hodi moznost davat foto ,hlavne to prihlaseni .To nejde třeba zadat do kodu jeho nick a heslo a pres podminku ho presmerovat na stranku?Ale taky bych chtel aby moje stranky nebyly poskeny a vzhled a ves jim zustalo.
|
||
Tomasds Profil |
#4 · Zasláno: 8. 1. 2009, 11:59:18
Záleží na tom, jak na to spěcháš a jak chceš jít do hloubky.
Nejrychlejší bude si to něchat udělat. Zaplatíš to, ale dostaneš hotový kód a uvidíš tomu "pod sukně", takže se z toho můžeš něco naučit. Pak to můžeš řešit nějakým hotovým RS, jak píše Nox. No a pak to můžeš naprogramovat sám, ale počítej s tím, že od toho, co umíš teď, k nahrávání souborů je dlouhá cesta. Doporučoval bych začít někde na http://www.linuxsoft.cz/article.php?id_article=269 a neplánovat, že bude hotovo dřív než za měsíc, dva. |
||
namesk8 Profil |
#5 · Zasláno: 8. 1. 2009, 12:05:34
No uvidim co jak pude , jelikoz je to web pro zabavu tak to nebudu ptatit ,zkusim tedy naucit se neco z hotoveho RS .
|
||
namesk8 Profil |
#6 · Zasláno: 8. 1. 2009, 12:58:01
Tak mi bylo receno at si udelam nejakou databazi , poradily byste mi tedy prosimvas jak vytvořit nějakou databázi ? Děkuji
|
||
Nox Profil |
#7 · Zasláno: 8. 1. 2009, 14:35:28
www.linuxsoft.cz/php
www.linuxsoft.cz/mysql A opravdu - redakční systém nevytvoříš hned a jako svůj první výtvor...pokud nejsi extra nadaný, nebo s bohatými programátorskými zkušenostmi z jiných jazyků. Nějakou dobu se budeš muset učit, no... |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0