Autor Zpráva
Candan
Profil
Ahojky tohle bude banalni otazka ale ja jsem se na ni zaseknul.
Naucil jsem se delal s Adobe Flash CS4 Professional
a udelal jsem si par prome peknych Drop Down Menu.
Skoncil jsem u bodu HTML výstup

http://flash.jakpsatweb.cz/index.php?page=public

Mam stranku www.viewty.webnode.cz
a nemuzu to tam dat protoze nechapu princip.
Nechapu co maji spolecnyho Flash [SWF] a HTML výstup.
Nepouzivam zadny software na upravy sve stranky. Ma stranka je pres webnode.cz(tohle neni reklama a stejne tadytu stranku bych nedoporucoval)
Tato stranka v podstate funguje na systeme drag and drop.Upload picture a upload files.Neni tam nikde upload flash.
Takze nevim jak to tam mam dostat.Na googlu jsem nenasel hostin stranku abych si uploadnul muj flash a stahnul jen kod.Dokazal by my stim nekdo poradit?
Moc bych to ocenil.
Joker
Profil
Candan
Flash se do stránky vkládá jako objekt (značka <object>), stačí flash natáhnout na stránku (přes upload file) a potom vložit kód do kódu stránky.
Jde na webnode upravovat přímo kód stránky?
Jestli ne, musela by tam být nějaká funkce, jak zakomponovat flash do stránky.
Candan
Profil
Myslis tady to?
Joker
Profil
Candan
To by mělo být ono... a patřilo by tam něco takového:
<!--[if !IE]> -->
<object type="application/x-shockwave-flash"
  data="movie.swf" width="300" height="135">
<!-- <![endif]-->

<!--[if IE]>
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000"
  codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0"
  width="300" height="135">
  <param name="movie" value="movie.swf" />
<!--><!--dgx-->
  <param name="loop" value="true" />
  <param name="menu" value="false" />

  <p>popis obsahu v souboru</p>
</object>
<!-- <![endif]-->

Na označená místa patří doplnit cesta k flash souboru (.swf), šířka a výška prvku a popisek.
Chamurappi
Profil
Reaguji na Candana:
Nebo stručněji:
<embed type="application/x-shockwave-flash" src="movie.swf" width="300" height="300">
Candan
Profil
No neco je spatne ale uz jsme skoro u cile...mam takovou radost ze jsem se trosku nekam poposunul.
Tak uz jse mi to ukazuje ale az pokliknuti na text??? "popis obsahu v souboru"
Mam to ve prostred stranky.Neni to tim ze pouzivam Mozilu?
Ten flash je jenom test takze tlacitka se jeste neoteviraji ale muzes se podivat.http://jatestuju.webnode.cz/
Co dal???
neni chyba zde?? 10 <param name="movie" value="movie.swf" /> ze bych si to mel pojmenovat podle meho dokumentu v tomhle pripade daniel.swf />?
Candan
Profil
Chamurappi
Je mi lito to nefunguje vubec.Predtim tam mam aspon text, az kdyz kliknu na text tak se to otevre ale vtym pripade vubec
Candan
Profil
Ted jsem zadal vse spravne a tohle my vyskocilo--->The requested URL /_system/servers/editor/dialog/fck_flash.html was not found on this server.<-----
Joker
Profil
Je potřeba zadat správnou cestu k souboru.
Jak se na webnode zjistí adresa nahraného souboru, to bohužel nevím.

Candan
ze bych si to mel pojmenovat podle meho dokumentu v tomhle pripade daniel.swf />?
No a co píšu ve svém příspěvku?
Na označená místa patří doplnit cesta k flash souboru (.swf), šířka a výška prvku a popisek.

Predtim tam mam aspon text, az kdyz kliknu na text tak se to otevre ale vtym pripade vubec
Protože já uvedl i alternativní text v případě nenačtení Flash prvku, zatímco Chamurappi ho tam nemá.
Candan
Profil
Joker

Jeste nerozumim par vecim.
1.Kcemu slozi popisek?
2.<embed type="application/x-shockwave-flash" src="movie.swf" width="300" height="300">
x.<embed type="application/x-shockwave-flash" src="movie.swf" <-mam chapat ze tam mam dat cestu k flash souboru coz v tomhle pripade je---->http://files.jatestuju.webnode.cz/200000004-e018ee112a/flash%20daniel.swf
tak ze cely byto melo vypadat---><embed type="application/x-shockwave-flash" src="http://files.jatestuju.webnode.cz/200000004-e018ee112a/flash%20daniel.swf" width="600" height="900">

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: