Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Tommy Profil * |
#1 · Zasláno: 12. 7. 2005, 16:27:48
Mám takový problém, má stránka je jenom na jedno rozlišení a při jiným se nezobrazí celá a chci tam dát lištu na posouvaní nevíte jak na to.....??....dík....
|
||
j_hajsl Profil |
#2 · Zasláno: 12. 7. 2005, 16:32:30
ta se tam vloží sama ...
|
||
Tommy Profil * |
#3 · Zasláno: 12. 7. 2005, 16:51:42
ale když mi napsal jeden muj kámoš tak ríkal, že ta lišta tam neni.......nevíte jak ji tam přidelať....???......
|
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 12. 7. 2005, 17:32:57
aky je to web?
|
||
Tommy Profil * |
#5 · Zasláno: 12. 7. 2005, 17:47:46
ta tu je adresa www.charmedfanweb.ic.cz ja k a co mam delat a ci to nemam nejak optimalizovat .
|
||
Časová prodleva: 3 dny
|
|||
peta Profil * |
#6 · Zasláno: 15. 7. 2005, 19:28:21
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
Naistaluj si Firefox, nainstaluj si do nej validator z teze stranky a oprav vsechny chyby. Nebo si nainstaluj ten druhy validator, bez firefox a oprav chyby. Pak ma smysl rozebirat neco. Nicmene lista se mi zobrazuje. At tvuj kamos zdeli, jaky ma www prohlizec a jakou verzi. Ja mam Firefox 1.05 a je to ok. Pak Explorer 6.0 sp2 a je to stejne a pak jeste Opera 8.0 a je to stejne Lista, ktera se nezobrazi je ten obrazek nahore. Otazka je, zda mas obrazek pomoci CSS na pozadi nebo jako IMG tag. V tom je rozdil, na tom prvnim se nema proc zobrazovat. Kazdopadne z cele stranky vidim velky obrazek, pak 3 scroll a asi 3 radky text. To neni dobry zpusob. zkus neco jako http://vampierka.wz.cz/ Obrazky mas ale hezky :) |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0