Autor Zpráva
penno
Profil *
cawte chtěl bych na web dát nejáke písničky na poslechnutí

<embed src="yourmusic.mid"
width="140" height="40" autostart="false" loop="FALSE">
</embed>

toto nechci tam se dá áat jenom jedna písnička

pls nevíte o nečem kde se ich dá dát více .....diky
ondrs
Profil *
Pomoci JS
Pred 5 roky sem to vytahl ze stranky pikachu.cz :D
Pokud ta stranka jeste existuje, script ve zdrojaku najdes ;)
penno
Profil *
ondras a nehodil bys to sem.....
peta
Profil *
Mam neco univerzalni do windows, instrukce (hlavne ty vykricniky si precti) + priklad

1. &lt;BGSOUND src="jmeno"&gt;
2. &lt;EMBED src="jmeno" autostart="false" mastersound&gt;&lt;/EMBED&gt;
&lt;noembed&gt;neni prehravac midi zvuku&lt;/noembed&gt;
IE: type="audio/midi"
MS media player: type="application/x-mplayer2" pluginspage="http://www.microsoft.com/windows/mediaplayer/"
AppleQuickTime: pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/download/"
RealPlayer type="audio/x-pn-realaudio-plugin"
Firefox: http://forums.mozillazine.org/viewtopic.php?t=206210#qtsetup
! Opera funguje, pokud NEma u EMBED type="..."
! Firefox "MS media player" funguje, pokud ma u EMBED type="..."
3. &lt;OBJECT data="jmeno" autostart="false"&gt;&lt;/OBJECT&gt;
3b activeX
&lt;OBJECT classid="clsid:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"&gt;
&lt;param name="src" value="jmeno"&gt;
&lt;/object&gt;
Flash: type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"
AppleQiockTime: pluginspage="http://www.apple.com/quicktime/download/" type="audio/x-mpegurl" src="playlist.m3u"

4 META REFRESH
5
&lt;IMG dynsrc="http://www.name.com/mozart.mp3" border="0" /&gt;


<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=ISO-8859-1">
<title>Nunzio's Little Place On The Web</title>
</head>
<body>

<OBJECT ID="MediaPlayer1" CLASSID="CLSID:22d6f312-b0f6-11d0-94ab-0080c74c7e95" CODEBASE="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsm p2inf.cab#Version=5,1,52,701"
STANDBY="Loading Microsoft WindowsR Media Player components..." TYPE="application/x-oleobject" width="280" height="46">
<PARAM NAME="fileName" VALUE="notesmid/airwolf.mid">
<PARAM NAME="animationatStart" VALUE="true">
<PARAM NAME="transparentatStart" VALUE="true">
<PARAM NAME="autoStart" VALUE="false">
<PARAM NAME="showControls" VALUE="true">

<param name="Volume" value="-300">
<EMBED type="" pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/MediaPlayer/" SRC="notesmid/airwolf.mid" name="MediaPlayer1" width=280 height=46 autostart=0 showcontrols=1 volume=-300>
</OBJECT>
</body>
</html>
peta
Profil *
Jo, vice se ovlada pres JS, viz forum JS nebo HTML, nekde to ma LucasMage
Nebo muzes pouzit i moje, ale to je takove nedokonale a prave to predelavam, minimalizuji, a tak...
www.volny.cz/peter.mlich/emelodie.htm
peta
Profil *
vylepsil jsem to na
www.volny.cz/peter.mlich/www.htm
asi 20 radku zhora, odkaz Melodyplayer2

sory za chybu v odkazu minule, misto ...ie.cz melo byt ...ie.htm
marty
Profil *
Je tu někdo Online?
peta
Profil *
marty: Jo
penno
Profil *
peta: tým instrukcým nejak nerozumím jak tam mám dát tu mp3.....????
AMD
Profil
myslím, že bude lepší, když tam ty písničky necháš ke stažení... nesnáším, když mi stránka něco vnucuje :-) takže:
<a href="http://neco.cz/hudba/track.mp3">Stáhnout</a>
a můžeš jich mít pod sebou kolik chceš :)
peta
Profil *
penno Presne tak, u mp3 (konskych souboru typu 3MB proti 3-10k MID) je lepsi "a href"

Instrukce, mno, kdyz chces zmenit soubor na mp3, musis u toho meho prehravace melody2 zmenit playlist.
Cili tu cas s tim dlouhym seznamem ve zdrojovem kodu.

Pokud nechces pouzit javascript, musis spravne zapsat ty 3 radky do html, jak tam mam tak OBJECT a EMBED a u filename a src uvedes nazev te mp3.
Problem je, ze EMBED s type=neco nefunguje v opere a EMBED bez type nebo type='' nefunguje ve firefox a chce stahovat appleQuickTime

Pokud vyuzijes ten muj a chces tam pouzit m3u winamp playlistovy soubor, staci smazat vse, co se tyka vepisovani playlistu do stranky ( asi 4 function z hora) a do u hraj() o="" zadavat cestu k tomu souboru m3u.
Bohuzel nevim, jak se prepina ted pisnicka pomoci funkce windows mediaplayer
peta
Profil *
budu konkretni...

Smazat: (se vsim, co v nem je)
1. var xplaylist=[...]
2. function pisnicka(cislo) {...}
3. function pislist() {...}
4. v tomto function init() smazat radek s pislist();

Upravit:
1. function hraj(nazev)
{var o='pisen.mp3'
(nebo pisnicky.m3u WinAmp playlistovy soubor)

---Nebo---
Upravit:
1. function hraj(nazev)
var o=xcesta+nazev
2.var xplaylist=[
"pisen.mp3", "popisek pisne"
]
(pozor na carky, to je pole a kazda polozka je oddelena carkou, posledni se neoddeluje xplaylist=[ "..." , "..." , "..."])
... nevim, jak dalece rozumis javascriptu
Anonymní
Profil *
zkus tohle
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN"
"http://www.w3.org/TR/html4/loose.dtd">
<html>
<head>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1">
<title>Viac moznosti na hudobne pozadie</title>
<script type="text/javascript" language="javascript">
<!--
//Autor: Wiki

function vypnutahudba(){document.getElementById("bgsound").src = ""; document.getElementById("bgsound").autostart = "false";}

function hudba1(){document.getElementById("bgsound").src = ""; document.getElementById("bgsound").autostart = "true";}

function hudba2(){document.getElementById("bgsound").src = ""; document.getElementById("bgsound").autostart = "true";}

function hudba3(){document.getElementById("bgsound").src = ""; document.getElementById("bgsound").autostart = "true";}

function hudba4(){document.getElementById("bgsound").src = ""; document.getElementById("bgsound").autostart = "true";}

function hudba5(){document.getElementById("bgsound").src = ""; document.getElementById("bgsound").autostart = "true";}

-->
</script>
</head>
<body>
<BASEFONT FACE="Georgia">
<bgsound src="" autostart="false" loop="-1" id="bgsound">

Hudba kterou chcete mít na pozadi.

<form method="post" name="form1">
<p>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba1()" value="hudba">Hudba c. 1<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba2()" value="hudba">Hudba c. 2<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba3()" value="hudba">Hudba c. 3<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba4()" value="hudba">Hudba c. 4<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba5()" value="hudba">Hudba c. 5<br>
<input type="radio" name="1" onClick="vypnutahudba()" value="hudba">Vypnuta hudba<br>
</p>
</form>



</body>
</html>
peta
Profil *
Anonymní
To je ale BGSOUND, kdyby sis racil neco precist na jakpsatweb nebo u MS a nebo u mne, dozvedel by ses, ze BGSOUND nefunguje v jinem prohlizeci nez IE. Jeste jsem zaznamenal funkci u Opery, ale na to neni spoleh.

Ten script mas desivy :)

<script>
var playl=[
"sound1.mid",
"sound2.wav",
"sound3.mid",
"sound4.wav"
]

function objhudba(){
return document.getElementById("bgsound")}

function vypnutahudba(){
objhudba().src = "";
objhudba().autostart = "false";}

function hudba(x){
objhudba().src=playl[x];
objhudba().autostart = "true";}

</script>

</head>
<body>
<bgsound src="" autostart="false" loop="-1" id="bgsound">

<form method="post" name="form1">
<p>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba(0)" value="hudba">Hudba c. 1<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba(1)" value="hudba">Hudba c. 2<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba(2)" value="hudba">Hudba c. 3<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba(3)" value="hudba">Hudba c. 4<br>
<input type="radio" name="1" onClick="hudba(4)" value="hudba">Hudba c. 5<br>
<input type="radio" name="1" onClick="vypnutahudba()" value="hudba">Vypnuta hudba<br>
</p>
</form>

</body>
</html>
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.