Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Nith Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 7. 2005, 22:17:03
Můžete mi poradiť jak udělat jednoduchý test, který se po označení všech odpovědí (tlačítek) odešle a zpracuje? Slyšel jsem že se to dá udělat i pomocí JS? thx
|
||
Leo Profil |
#2 · Zasláno: 14. 7. 2005, 23:51:06
A co treba prosty formular v HTML, pak ho staci odeslat jednim kliknutim, Leo
|
||
Radek Hrabůvka Profil |
#3 · Zasláno: 15. 7. 2005, 02:15:07
Pěkný příklad i s popisem je v časáku Computer 2/02, článek "Vystřihovánka pro programátory: Kvíz znalostí v HTML a JavaScriptu". Časák se dá stáhnout v PDF (19,0 MB), příklad ke článku je též na CD/DVD příloze časopisu, snad ti ho někdo půjčí.
|
||
peta Profil * |
#4 · Zasláno: 15. 7. 2005, 19:05:29
Nith: okopiruj script na www.rar.cz/rarnova/
Klinki na registrace nahore z menu na SOUBOR - Ulozit jako - uplna htm a zkontroluj si podle zdrojoveho kodu, ktery JS ti jeste schazi. Jo, a neposilej nam objednavky :) |
||
Časová prodleva: 8 měsíců
|
|||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 2. 3. 2006, 20:02:38
Můžete mi poradiť jak udělat jednoduchý test, který se po označení všech odpovědí (tlačítek) odešle a zpracuje? Slyšel jsem že se to dá udělat i pomocí JS? thx
|
||
ghjg Profil * |
#6 · Zasláno: 2. 3. 2006, 20:03:04
Kdo je nejrychlejší letec ?
holub rorýs orel Kdo má největší vejce ? kondor pštros kukačka Kdo žije nejkratší život ? myš jepice chroust Kdo je nejvyspělejší savec ? gorila šimpanz člověk Který z našich ptáků nejlépe šplhá ? datel strakapoud brhlík Jaká je nejrychlejší ryba u nás ? štika pstruh obecný lín obecný Který nejmenší pták žije u nás ? pěnice pokřovní králíček obecný střízlík Který z těchto savců má nejdelší spánek ? sysel svišť křeček Kdo je z těchto ptáků nejlepším pěvcem ? skřivanek polní pěnkava obecná slavík Mezi nejpočetnější třídu obralovců patří ? ptáci ryby plazi *Jméno E-mail: Jméno je nutno vyplnit! |
||
Časová prodleva: 19 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0