Autor Zpráva
Venc05
Profil *
Ahoj, Chtěl bych se zeptat jestli je možné umístit na stranky přehrávač windows media player, moc bych ocenil pomoc , protože to nikde nemůžu najít.
Předem dekuji za odpověď.
Sqlitator
Profil *
A v čem děláš stránky?
Venc05
Profil *
v microsoft frontpage
Sqlitator
Profil *
Alééé myslím jazyk.
ninja
Profil
Venc05: ano, je to mozne.

<object classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" width="460" height="368" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701">
<param name="url" value="http://example.com/video.wmv" /><embed type="application/x-mplayer2" width="460" height="368" url="http://example.com/video.wmv"></embed>
</object>
Infery
Profil *
čau, potřeboval bych poradit já si stránky nepíšu mám je na webgardenu a vložil sem si tam ten přehrávač ale už nevim jak tam mám vložit ten play list mohly by ste mi poradit díky moc...
Infery
Profil *
tak sry beru zpátky jak dostat mp3 do přehrávače už vim ted mi pro změnu neyde jich tam dát víc jakou část toho kodu mám opsat..???
Radek9
Profil *
U Mplayeru nejde udělat na webu playlist
kordy
Profil *
čau, potřeboval bych poradit já si stránky nepíšu mám je na webgardenu a vložil sem si tam ten přehrávač ale už nevim jak tam mám vložit ten play list mohly by ste mi poradit díky moc...
playlist by se teoreticky dal vytvorit pomoci casovani
ale myslim ze by to bylo moc slozite...(pokud teda nekdo nezna jednodusi zpusob myslim ze existuje ale neznam ho...)
musel by si byt pripraveny na to ze ti na web nekdo pride kdykoli
tznze musis mit treba cas 1:5:21 a aby si to mel dost presne musel by si na kazdu sekundu v dni mit vytvoreny kod
a ten by fungoval na zaklade toho ze pokud v 1:5:21
nekdo pride na tvou stranku tak za cas kdy skonci 1. pisnicka
zacne dalsi :-D
no ale zkus se poohlednout po jednodusim reseni
myslim ze tohle za moc nestoji...
Lucasso
Profil *
Ahoj NINJO!
Ten přehrávač, to je dobrej tip. Ale šlo by nějak zařídit:
1. aby se automaticky nespouštěl, ale jen čekal, až si ho návštěvník stránek spustí sám?
2. šlo by, aby tam nebylo to veliký okno - chci jen pouštět mp3
Díky!!
L
Hitman
Profil
Lucasso
1. Myslím, že to nějak jde, ale nevzpomínám si jak.
2. Ano, mělo by to fungovat.

<object classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" width="150" height="50" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701">
<param name="url" value="http://example.com/video.wmv" /><embed type="application/x-mplayer2" width="150" height="50" url="http://example.com/video.wmv"></embed>
</object>
Lucasso
Profil *
Díky Himane!
Kdyby si ještě někdo vzpomněl jak zajistit, aby se ten přehrávač nespouštěl automaticky, moc by mi pomoh... :-)
kordy
Profil *
tak me napadlo kdybych tam misto jedne pisnicky vlozil nekolik a oddelil je carkama co to udela?
rad bych si to sam otestoval ale nejde mi tam hodit ten modul:-(
pls zkuste to nekdo za me myslim ze by se to hodilo vice lidem...
Klárka
Profil
Jestli mohu poprosit, už někdo přišel na to, jak udělat, aby přehrávač nespouštěl automaticky, ale až si ho spustím sama. Děkuji.
Jan Tvrdík
Profil
Reaguji na Klárku:
Zkus tohle, našel jsem to na netu, ale netestoval jsem to a nemám s tím praktické zkušenosti :)
<object classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" width="150" height="50" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"> 
<param name="url" value="http://example.com/video.wmv" /><embed type="application/x-mplayer2" width="150" height="50" autostart="0" url="http://example.com/video.wmv"></embed> 
</object>
zvěřiňák
Profil *
Spíš funguje tohle:
<object classid="clsid:6bf52a52-394a-11d3-b153-00c04f79faa6" width="460" height="368" codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701">
<param name="url" value="http://example.com/video.wmv" />
<param name="autostart" value="false" />
<embed type="application/x-mplayer2" width="460" height="368" url="http://example.com/video.wmv"></embed>
</object>
Klárka
Profil
to zvěřiňák - moc děkuji, je to perfektní v IE a Chrome. Ve Firefoxu a Opeře to nefunguje, tam to otevírá hned. Ale i tak velký dík.
Davex
Profil
1) Opera nemá ráda textovou hodnotu autostart, uprav:

<param name="autostart" value="0" />


2) Dále je dobré též přidat autostart do embed:

<embed autostart="0" type="application/x-mplayer2" width="460" height="368" url="http://example.com/video.wmv"></embed>
Klárka
Profil
to Davex - Tak teď je to na 1000%. Funguje to ve všech prohlížečích. Super !!! Moc Ď. Klára

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: