Autor Zpráva
pst nesmiat sa=)
Profil *
ahojte..mohli by ste mi pomoct mam taky problem ak chcem uladat obrazky priamo pod seba alebo vedla seba ako to mam napisat..aby boli v jednej rovine..atd..dakujem..lebo ked to robim ja tak mi to uklada ako chce=)
tiso
Profil
Já nerozumít co ty říkat.
18Mio18
Profil
ahojte..mohli by ste mi pomoct mam taky problem ak chcem uladat obrazky priamo pod seba alebo vedla seba ako to mam napisat..aby boli v jednej rovine..atd..dakujem..lebo ked to robim ja tak mi to uklada ako chce=)

float: left a vycentrujes teda pozition : xxx
panther
Profil
18Mio18
float: left a vycentrujes teda pozition : xxx
s prvním souhlasím, ale proč bys vše pozicoval? Věci se dají dělat i jinak a lépe, než jen pomocí position.
18Mio18
Profil
No tak povedz ako ...
panther
Profil
18Mio18
pokud mají být „vedla seba “, jak pst nesmiat sa=) píše, stačí float doplněný o margin, aby byly nějaké rozestupy mezi obrázky.

Pokud mají být pod sebou, dá se to řeešit také jinak. Záleží na konkrétní situaci, jak stránka vypadá a má vypadat.
18Mio18
Profil
Ja na svojejj stranke som to vyriesil tak ako som to uz pisal ... Aj ked stranka este nie je dokoncena .. !!
panther
Profil
18Mio18
Ja na svojejj stranke som to vyriesil tak ako som to uz pisal ... Aj ked stranka este nie je dokoncena .. !!
ale jo, neříkám, že to tak nejde, jen se to prostě nedělá.

Někteří používají pozicování i tam, kde není třeba (zejména ti, co začínají). Dokud nebudeš umět CSS na výbornou, s pozicováním opatrně, abys nebyl nemile překvapen výsledkem. Pak už ho skoro nebudeš potřebovat.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: