Autor Zpráva
Petr_LAMA
Profil *
Zdravím Vas,
Prosím našel by se tady někdo kdo by mi poradil co mám špatně? Napsal jsem web por restauraci ve které pracuji. Jsem co s etýče webu uplný začatečník tak jsme si nejprve nastudoval potřebne materiály (nejspíš nedostečně) a psal. Stranky jsou www.restauracegolf.wz.cz . v IE se stránky zobrazuji krásně přesně tak jak jsme je navrhnul ale v opeře a mozille se okýnka ktere jsem pozicoval pomocí divu a CSS uplně rozhodí. Zkoušel jsem html validátor i CSS validator a bez výsledku. Budu vděčný za jakoukoli radu. Prosím také o schovívavost, jak jsem řikal do psani webu jsme se pustil cca před 14 dny. děkuji.

Petr
panther
Profil
Petr_LAMA
Zkoušel jsem html validátor i CSS validator a bez výsledku.
jak bez výsledku? validátor ti snad výsledek vyhodil, ne?

Ve FF to vypadá vcelku nerozházeně. Možná podle rozlišení. To je úděl pozicování, když s ním neumíš zacházet ;-)
Petr_LAMA
Profil *
Vzkutku s ním neumím určitě neumím zacházet..šlo by prosím poradit jak to mám opravit?
Chamurappi
Profil
Reaguji na Petr_LAMA:
Nenastavuj pevnou výšku <div>ům s texty. Vynuluj výchozí margin odstavců. Zkus se zbavit všech absolutních pozicí — pár věcí se ti sice rozsype, ale mělo by to jít poskládat zpátky.

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: