« 1 2
Autor Zpráva
SwimX
Profil
Nelíbilo se mi to menu nahoře, že neni stejně široký jako obrázek v hlavičce, tak sem ho roztáh. (aktualizuj si stránky viz příspěvek výš)
Neříkejte, že ste šli všichni pryč, když jsem si s tim půl hodiny hrál? :))

edit: jejda, druhý stránka. Tak odkazy znovu, ať nemusíte hledat: stránka css
Bubák
Profil
Johny007
Ví teda někdo jak docílit stejného zobrazení odrážkovaného textu v IE verze xy a "mozila-like" prohlížečích???
Příště si na vlastní dotaz založ vlastní vlákno.
Menu udělám tagem <menu>, nebo ho budu chápat jako seznam odkazů <ul>, na položky menu použiju <li>, a pochopitelně samotné odkazy.
Stačí vynulovyt marginy, paddingy a list style-type. A když je třeba, jde deklarovat <li> jako inline.
Pokud chceš, zůstaň si u svého oblíbeného fekálného stylu, ale nevnucuj ho šířením bludů ostatním.
Johny007
Profil
Bubák
Pokud chceš, zůstaň si u svého oblíbeného fekálného stylu, ale nevnucuj ho šířením bludů ostatním.
Nezdá se mi že bych někomu něco vnucoval, spíš mi to vnucování připadá z vaší strany. Ale to je jedno já moc dobře vím že programovat neumím. Já to nakonec na svých stránkách vyřešil dvojitě fekálně, ale v koncovém html kódu je to nádherná sémantika :-D prostě jsem místo nulování marginů, padingů a list stylů, který nemůžu mít vynulovaný a inlinu kterej musím mít blok už v php určil o kterej prohlížeč jde a podle toho tam bouchnul externí css. Úplně vidím jak teď vy programátoři blijete :-D :-D :-D
SwimX
Profil
Johny007
vím že programovat neumím
HTML je značkovací jazyk. My kódujeme :)

a list stylů, který nemůžu mít vynulovaný a inlinu kterej musím mít blok
inline musíš mít blok? To zní zajímavě, jak se to dělá?

Úplně vidím jak teď vy programátoři blijete :-D :-D :-D
No, čisté to není. Mé řešení na této stránce nevyhovuje? (je to v podstatě to co psal Bubák) Mělo by to jet ve všechn prohlížečích s jedním css stylem.
Johny007
Profil
SwimX
inline musíš mít blok?

display:inline nemůžu mít musím mít display:block

Mé řešení na této stránce nevyhovuje?

Bohužel pro mnou nastavená kriteria tj.: odrážky jsou tvořeny obrázkem, odsazení prvního řádku je -10px, odsazení celé odrážky zleva je nějaké xy a zobrazení blokově mi to prostě lítá o +-5px
Klidně ti naposílám kód css jestli se tak hrozně nudíš, ale teď mi to už chodí náááááááááááááádherně :-D

PS: tvoje řešení je krásný a čistý, moc se mi líbí, jsi dobrej (1*)
Kry5
Profil *
Opravdu díky vám všem! Pomohli jste mi. Hlavně díky SwimXovi za to překódování. Ještě to s nim pak proberu přes ICQ až bude mít čas, chuť a hlavně nudu ;-)

Ale díky i vám všem hodně jste mi pomohli a já se zase něco naučil :-).


KRY5
kordy
Profil *
nechci ti kazit nadeje radost nebo tak...
ale mam FF a sice se mi to zobrazuje tak jak chces ale ta grafika...myslim ze by si mohl trochu pridat...a nemyslim jenom logo...treba i to menu by si mohl resit lip...
Kry5
Profil *
kordy: já to dělal bez designu. Na začátku jsem si chtěl na tom něco zkusit, ale pak jsem to dotáhl do konce. Vim že to je nic moc. A co se loga týče je to jen takovej náčrtek dělal jsem ho minutu ;-).
« 1 2

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: