Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lenek Profil |
#1 · Zasláno: 10. 3. 2009, 16:29:18
Zdravím, prosím Vás o pomoc. Dva dny se snažím odstranit entity z TinyMCE a nejde mi to. Googlovala jsem, hledala na Drupalu, bohužel vždy je napsáno co má člověk udělat, ale nikde už jsem se nedočetla kde to mám udělat. Našla jsem již toto: entity_encoding : "raw", ale potřebuji vědět jak se soubor jmenuje a kde ho najdu. Mám web na Drupalu 6 a Tinymce mám vložen ve wisiwing API, tak to můžu nastavit jen přes adresáře a né přes nastavení v administraci. Prosím Vás, mohl byste mi někdo pomoc. Už fakt nevím, co, kde, a jak. Děkuji l.lenek
|
||
Joker Profil |
#2 · Zasláno: 10. 3. 2009, 16:42:46 · Upravil/a: Joker
lenek
potřebuji vědět jak se soubor jmenuje a kde ho najdu Tohle se musí vložit do inicializace TinyMCE, tedy do volání tinyMCE.init. Když se kouknete do zdrojového kódu dané stránky, nejspíš se tam bude připojovat soubor s externím Javascriptem. A v něm bych pak hledal to tinyMCE.init edit: případně to může být přímo ve zdrojovém kódu té stránky. |
||
lenek Profil |
#3 · Zasláno: 10. 3. 2009, 17:16:23
Prosím Vás já Vám posílám adresu té stránky: zubniordinace-pluhacek.cz a zkuste se tam podívat. Já tam připojený javascript tinyMCE nevidím. Klidně bych Vám dala i přístup do webu, pokud byste měl zájem. l.lenek
|
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 10. 3. 2009, 17:24:15
Hmm, na té stránce taky nikde nevidím TinyMCE použité. Zkuste se podívat do zdrojáku přímo stránky, na které to TinyMCE je.
Klidně bych Vám dala i přístup do webu, pokud byste měl zájem. To není moc dobrý nápad, dávat přístup na web cizím lidem ;-) |
||
lenek Profil |
#5 · Zasláno: 10. 3. 2009, 17:29:42
Prosím Vás, můžu Vám ten zdroják přímo sem nakopírovat?
|
||
lenek Profil |
#6 · Zasláno: 10. 3. 2009, 21:40:21
Tak už to mám. Poradil mi pan Polzer (kterému opravdu děkuji) na Maxiorel.cz
zde je ten postup: Najděte soubor sites/all/modules/wysiwyg/editors/tinymce.inc a vyhledejte v něm funkci wysiwyg_tinymce_settings. V ní pak do $init = array doplňte toto: 'entity_encoding' => 'raw', Vyčistěte cache v prohlížeči a zkuste. Tento postup funguje. Dobrou noc všem. l.lenek |
||
srigi Profil |
#7 · Zasláno: 11. 3. 2009, 08:24:26
lenek
Ake neciste riesenie (editovat zdrojove kody TinyMCE), ved toto ide nastavit v configu. Tu je maly snipet: tinyMCE.init({ mode : "specific_textareas", editor_selector : "wysiwyg", theme : "advanced", language : "cs", plugins : "table", width : "720px", height : "300px", apply_source_formatting : true, relative_url: "true", convert_urls : "false", convert_fonts_to_spans : true, entity_encoding : "raw", entities : "193,Aacute,328,#328,344,#344", button_tile_map : true, theme_advanced_toolbar_location : "top", theme_advanced_toolbar_align : "left", theme_advanced_layout_manager : "SimpleLayout", ... .. . |
||
Joker Profil |
#8 · Zasláno: 11. 3. 2009, 10:01:28
srigi
Ake neciste riesenie (editovat zdrojove kody TinyMCE), ved toto ide nastavit v configu. Tu je maly snipet: To needituje zdrojové kódu TinyMCE (už proto, že to je zjevně PHP a TinyMCE -alespoň to základní- je jen Javascript), ale nastavení TinyMCE ve zdrojových kódech Drupalu (asi). Nakolik se v Drupalu nevyznám, asi to tak bude správně. |
||
lenek Profil |
srigi:
Děkuji za radu, jenže potřebuji k takové radě vědět i kam toto nakopírovat (jak se to přesně jmenuje) a kde to najdu. Nezlobte se na mne, jsem opravdu začátečník a mám občas velké problémy se ve vašem slengu vyznat. Pokud by to bylo tedy možné, prosím Vás poraďte mi ještě tu cestu. Děkuji. l.lenek |
||
Časová prodleva: 14 let
|
0