Autor Zpráva
Marek83
Profil *
Zdravim pri patku,

googluju jak se da, ale nikde jsem nenasel rady, co s chybovymi hlaskami, ktere se mi zobrazuji u webu
www.fitness-cviky.ic.cz

Sablonu mam od znameho, sam nejsem zadny webborec....nevedel by nekdo co s tim.

Diky diky

Warning: fopen(../log/web.log) [function.fopen]: failed to open stream: Permission denied in /home/free/ic.cz/f/fitness-cviky/root/www/php/stats.php on line 6

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/f/fitness-cviky/root/www/php/stats.php on line 11

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/free/ic.cz/f/fitness-cviky/root/www/php/stats.php on line 12

Joker
Profil
Marek83
Nemáte oprávnění k otevření zmíněného souboru.
Marek83
Profil *
ted moc nerozumim....jak opravneni ziskam? :)
Nox
Profil
Marek83
Nastavíš je přes FTP ve vlastnostech souboru
Marek83
Profil *
NOX
muzes byt sim konkretnejsi?
pres FTP vlezu do PHP/STATS.PHP ...dam VLASTNOSTI a tam vidim jen

drwxr-xr-x 2 katalogonl katalogonl 4096 Mar 13 17:50 .
drwxr-xr-x 45 katalogonl katalogonl 4096 Mar 13 16:45 ..
-rw-r--r-- 1 katalogonl katalogonl 3507 Mar 13 16:51 init.php
-rw-r--r-- 1 katalogonl katalogonl 800 Mar 13 17:50 stats.php

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0