« 1 2 »
Autor Zpráva
kubattt
Profil *
Prosím pomohl by mi někdo vytvořit fórum nebo aspon nějaký kód napsal ??? díky
Nox
Profil
Co za to?

Jinak - hledej miniBB, punBB, phpBB3...
kubattt
Profil *
No to právě nechci já chci jen vytvořit svoje fórum :D
Nox
Profil
A proto to máme napsat za tebe;)

Forum není vůbec lehká věc a předpokládám, že znalosti máš malé...
takže studovat, studovat a studovat: polopate.jakpsatweb.cz, jakpsatweb.cz, linuxsoft.cz/php, linuxsoft.cz/php,
později php.vrana.cz, latrine.dgx.cz ...

http://bordel.webylon.info/djpw/napoveda-klavesova-mapa.html

Jakože...pokud ho potřebuješ teď, tak navrhuju použít už hotové cizí..a jinak pochybuju, že s tebou
bude někdo procházet všechny aspekty od začátku až do konce...prostě se snaž sám
a když budeš mít konkrétní problém, tak se tu zeptej
kubattt
Profil *
nn já jen chci trochu pomoct třb mně nejde sension do tohodle kódu

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=512 background=/moje/logo_main.gif><CENTER><b>Tvůj nadpis</b><p>Tvůj podnadpis</p></CENTER></td></tr>
</table></CENTER>
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/">Úvod</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/prihlas.php">Přihlásit se</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/registrace.php">Registrace</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/statistika.php">Statistika</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/hledat.php">Hledat</a><CENTER></td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=512 bgcolor=silver><CENTER>Uživatel : nepřihlášen<CENTER></td></tr>
</table></CENTER>



a já když tam dám <?php a ?>
tak my to napíše chybu :(:(
kubattt
Profil *
jj a mám to v

index.php
gogy27
Profil
1. Jaku chybu?
2. musis odstartovat session ked ho chces pouzit
3. Co ma znamenat ten kod?
kubattt
Profil *
Co?? já vím že musím nastartovat sension ale kdy ž tam dám to
<?php ?>
tak to vždy napíše
chybu 
kubattt
Profil *
Chyba :
Parse error: parse error in /3w/wz.cz/b/bojozivot/moje/index.php on line 3
Nox
Profil
kubattt
Kam to dáš, a konkrétně celý kod prosim
Nastuduj nejdřív základy
drowmirg
Profil *
nalezení a stažení (10 minut) + upravení designu (3 hodiny) + nastavení a pochopení jak to fórum ovládat (10minut) = http://forum.pornplace.cz/
kubattt
Profil *
celí kó jenom s tím <?php ?>
<?php
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=512 background=/moje/logo_main.gif><CENTER><b>Tvůj nadpis</b><p>Tvůj podnadpis</p></CENTER></td></tr>
</table></CENTER>
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/">Úvod</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/prihlas.php">Přihlásit se</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/registrace.php">Registrace</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/statistika.php">Statistika</a><CENTER></td><td width=100 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/hledat.php">Hledat</a><CENTER></td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=512 bgcolor=silver><CENTER>Uživatel : nepřihlášen<CENTER></td></tr>
</table></CENTER>
?>
kubattt
Profil *
Tak sem si tam dal tenhle kód na vypisování fór a já chci aby mi to vypisovalo vždy v nové tabulce poradte prosím díky
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=750 background=/moje/logo_main.gif><CENTER><b>Tvůj nadpis</b><p>Tvůj podnadpis</p></CENTER></td></tr>
</table></CENTER>
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/">Úvod</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/prihlas.php">Přihlásit se</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/registrace.php">Registrace</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/statistika.php">Statistika</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/hledat.php">Hledat</a><CENTER></td><td width=335 bgcolor=silver>
<div style="text-align: right;">
        <?php
if($Alert==6) echo"Neexistujicí ůčet__________";
?> Uživatel : nepřihlášen
    </div></td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=750 bgcolor=silver>Administrace : <a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/admin_obsah.php">Obsah fóra</a>  | </td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=366 bgcolor=silver><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["jmeno"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=silver><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["temat"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=silver><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["prispevku"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=silver><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["posledni"]."\n";
}
?></td></tr>
</table></CENTER>
Mastodont
Profil
Stejně jako ostatní ti radím: hledej miniBB, punBB, phpBB3... prostě na to nemáš, to je z kódu naprosto jasné.
kubattt
Profil *
njn ale já ty blbé redakční systémy nechci já sy chci vytvořit svoje :D
tiso
Profil
kubattt - v tom prípade sa zariaď podľa [#4].
Joker
Profil
kubattt
<?php
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
...
</table></CENTER>
?>

...aby to neházelo parse error, když to vůbec není PHP kód- je to HTML kód, navíc poměrně zprasený.

Radím poslechnout Mastodonta a Noxe.

njn ale já ty blbé redakční systémy nechci já sy chci vytvořit svoje :D
Jenže ty "blbé redakční systémy" (to doporučované jsou navíc diskusní fóra, i když s trochou snahy je lze jako redakční systém použít) jsou nainstalované za chvíli a fungují. Napsat s těmihle znalostmi vlastní fórum zabere o několik řádů více času, nejspíš to stejně nikdy nebude fungovat a i kdyby, kvalitativně to těm výše uvedeným nebude sahat ani po kotníky. Nic ve zlém, ale tak to prostě je.
kubattt
Profil *
jj mně nevadí že to nebude super fórum ale chtěl bych si vytvořit aspoň něco takového
http://www.bojozivot.wz.cz/forum1/index.php
a moje fórum tady :D
http://www.bojozivot.wz.cz/moje/

když mi někdo bude chtít pomoct ať napíše icq nebo skype díky
kubattt
Profil *
a ještě jak můžu udělat tabulky v php???
gogy27
Profil
kubattt
a ještě jak můžu udělat tabulky v php???
echo "HTML TAGY";
kubattt
Profil *
tkj tak jsem to tam dal ale místo toho aby to něco udělalo neudělalo to nic jen jednu věc vypsalo to to
echo"html";

a tu stránku
Smajda
Profil
echo "<table><tr><td>policko</td></tr></table>";


takhle
kubattt
Profil *
ježiš já nevím jak to tam mám dát mohly byste mi upravit tenhle kód ?
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=750 background=/moje/logo_main.gif><CENTER><b>Tvůj nadpis</b><p>Tvůj podnadpis</p></CENTER></td></tr>
</table></CENTER>
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/">Úvod</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/prihlas.php">Přihlásit se</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/registrace.php">Registrace</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/statistika.php">Statistika</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/hledat.php">Hledat</a><CENTER></td><td width=335 bgcolor=silver>
<div style="text-align: right;">
        <?php
if($Alert==6) echo"Neexistujicí ůčet__________";
?> Uživatel : nepřihlášen
    </div></td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=750 bgcolor=silver>Administrace : <a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/admin_obsah.php">Obsah fóra</a>  | <a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/zaloz_forum.php">Založ fórum</a> | </td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=366 bgcolor=silver>Jméno</td>
<td width=125 bgcolor=silver>Témat</td>
<td width=125 bgcolor=silver>Příspěvků</td>
<td width=125 bgcolor=silver>Poslední příspěvek</td></tr>
</table></CENTER>


<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=366 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora ORDER BY poradi";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["jmeno"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["temat"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["prispevku"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["posledni"]."\n";
}
?></td></tr>
</table></CENTER>




díky :D
srigi
Profil
kubattt
Snazim sa byt prevazne slusny, ale ty mi pripadas ako tie decka na roznych forach: "Cau, nainstaloval som si Linux, kcem byt hacker. Napiste mi kod aby som sa nabural sertre na ucet Gmail".

Nic v zlom, ale forum je IMO pre teba velke susto. Skus nieco mensie. Okrem toho, to ako sa to snazis urobit je stransna prasacina - miesanie HTML a PHP kodu, to sa dnes uz nenosi.

Kazdopadne ak kces ist do weboveho fora, odporucim ti uplne ine linky ako je bezne a to:
Triedy na vykreslovanie stromovej štruktúry
OWASP Testing Guide v3 (bezpecnost)
tiso
Profil
kubattt - nemohli, potom by to nebolo tvoje fórum...
kubattt
Profil *
a nevíte kde bych mohl sehnat nějáký skript na vypisování z mysql databáze temata ??? díky
drowmirg
Profil *
www.linuxsoft.cz/php
kubattt
Profil *
Nevíte proč se mi nezobrazuje celí kód když nemám práva tak se mi zobrazí jen něco ale zbytek za tím ne
<?php
session_start(); // startujeme session. Všimněte si, že tento kód je úplně nahoře před jakýmkolik výstupem.
?>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=750 background=/moje/logo_main.gif><CENTER><b>Tvůj nadpis</b><p>Tvůj podnadpis</p></CENTER></td></tr>
</table></CENTER>
<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/">Úvod</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/prihlas.php">Přihlásit se</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/registrace.php">Registrace</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/statistika.php">Statistika</a><CENTER></td><td width=80 bgcolor=silver><CENTER><a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/hledat.php">Hledat</a><CENTER></td><td width=335 bgcolor=silver>
<div style="text-align: right;">
        <?php
if($Alert==6) echo"Neexistujicí ůčet__________";
?> 

<?php
      /*
      * Vypiseme zda je uzivatel prihlasen, pokud ano tak jeho jmeno...
      * V přihlašovacím skriptu jsme nastavili $_SESSION['prihlasen']=1, pokud se $_SESSION['prihlasen'] opravdu rovná jedničce, uživatel je přihlášen.
      */
        if(isset($_SESSION['prihlasen']) and $_SESSION['prihlasen']==1){
          echo "<strong>Přihlášený uživatel</strong>: ".$_SESSION['login'] . " | <a href='logout.php?logout=yes'> Odhlásit se</a>";
        }else{
          echo "Nejsi přihlášen ";
        }
      ?>

    </div></td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=750 bgcolor=silver><?php
/*
* aa
*/
if(!isset($_SESSION['prihlasen']) or $_SESSION['Prava']<4){
	echo "_";
	echo "Tvoje práva: " .$_SESSION['Prava'] ;
	exit;
}
?>

Administrace : <a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/admin_obsah.php">Obsah fóra</a>  | <a href="http://www.bojozivot.wz.cz/moje/zaloz_forum.php">Založ fórum</a> | ?></td></tr>
</table></CENTER>

<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=366 bgcolor=silver>Jméno</td>
<td width=125 bgcolor=silver>Témat</td>
<td width=125 bgcolor=silver>Příspěvků</td>
<td width=125 bgcolor=silver>Poslední příspěvek</td></tr>
</table></CENTER>


<CENTER>
<table border="1" style="border-collapse: collapse">
<tr><td width=366 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora ORDER BY poradi";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["jmeno"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["temat"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["prispevku"]."\n";
}
?></td>
<td width=125 bgcolor=#faebd7><?php
require ("db.php");
$prikaz_2 = "SELECT * FROM forum2_fora";
$query_2 = mysql_query($prikaz_2) or die(mysql_error());
while($info = mysql_fetch_array($query_2)){
echo $info ["posledni"]."\n";
}
?></td></tr>
</table></CENTER>


Poradte prosím
kubattt
Profil *
už to mám :D
kubattt
Profil *
a le ne to pře dím :D
« 1 2 »

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0