Autor Zpráva
ultrax
Profil
Krásny deň prajem. Pri kóde, mi síce vypíše počet obrázkov súboru, ale nezobrazí ani obrázok - ani náhlad
Hrám sa s tým už 2 deň.
prosím poradiť...

funkcia.php
<?
Function ZobrazGalerii($cesta, $cesta_male, $strana = 1, $sirka_tabulky = "100%", $pocetH = 3, $pocetV = 3)
{
$adresar = OpenDir($cesta); 
$soubor = Array();
while ($zaznam = ReadDir($adresar))
 { 
if (!Is_Dir("$cesta/$zaznam"))
 { 
$soubor[] = $zaznam;
}
}
CloseDir($adresar);
Sort($soubor);

echo "<table width=$sirka_tabulky class=tabulkagalerie><tr>";
$sloupec = 0;$radka = 1;
$sirka = Floor(100 / $pocetH);
$obrazek_cislo = ($strana - 1) * $pocetH * $pocetV; 
while ($obrazek = $soubor[$obrazek_cislo])
 {
$sloupec++;
if ($sloupec > $pocetH)
 { 
$sloupec = 1; $radka++; echo '</tr><tr>'; 
}
if ($radka > $pocetV) break; 
echo '<td width="$sirka%">';
echo '<a href="$cesta/$obrazek">';
echo '<img src="$cesta_male/small_$obrazek"></a>';
echo '</td>';
$obrazek_cislo++;
}



echo "</tr><tr><td colspan=$pocetH align=center>";
$pocet_stran = Ceil( Count($soubor) / ($pocetH * $pocetV) ); 
for ($i=1; $i<=$pocet_stran; $i++) { 
if ($i!=$strana) {
echo "<a href=?strana=$i>$i</a> | ";
} else {
echo "$i | ";
}
}
echo "</td></tr></table>";
}
?>





galeria.php

<?
include "funkcia.php";
if (!isset($strana)) $strana = 1;
ZobrazGalerii("galeria1","galeria1/nahlady",$strana); 
?>


Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: