Autor Zpráva
martinvx
Profil
Zkousim rozvrhnout stranku pomoci tabulky prvni bunka vlevo (spis uprostred) protazena pres 6 radku s dlouhym textem a vedle toho vzdycky jedna bunka s obrazkem, takze vlevo dlouhy text, vpravo pekne 6 obrazku pod sebou, kazdy v bunce, to jsem zvladl. V IE, ve FF bez problemu, ale v Opere mi to vysku prvnich peti bunek prizpusobi natesno k obrazku a posledni bunku to roztahne, jak to vyresit? Musim natvrdo nastavit vysku jednotlivych radku?
V IE a FF to zobrazi vsechny radky pekne stejne vysoky. Diky za pomoc.
habendorf
Profil
tr {height: 200px;}

třeba
PeterBA
Profil
Treba zadávať hodnoty v percentách.
martinvx
Profil
Diky za odpovedi, uz jsem to vyresil trochu jinak - dvouma oknama - levy text, pravy obnrazky a hotovo, je to trochu jinak nez jsem si predstavoval, ale aspon to vypada vsude stejne.

2 habendorf: tohle asi nastavi natvrdo vysku radku a tomu jsem se chtel vyhnout - napr kdyz budu mit jiny rozliseni tak by to mohlo asi delat neplechu, ne? (jsem rad, ze zvladam zaklady html, tak to nevim jiste)

2PeterBa: procenta jsem zkousel, ale ta opera to porad zobrazovala podle sebe - 5 bunek stejne a posledni dlouha - i kdyz jsem mel vsude nastaveny procenta stejne, mozna jsem mel nekde chybku
peta
Profil *
martinvx Operu nepouzivat, ta si jako IE zobrazuje vse po svem a uplne jinak jako vsechno prohlizece. Navic ji nastesti pouziva jen 1,5% mensina.
Uz jen fakt, ze nema css filtry ji stavi do postaveni nemoderniho prohlizece.
Ale toz, kdyz bys ukazal stranku, dalo by se to nejak vyresit, asi. A rikas, zes to zvladl, ses dobrej :) Pro Operu je to temer nemozne neco prizpusobit. Sem mel dost velky problemy se zvukem nez jsem dosel na to, ze mi Opera nefunguje, kdyz ma EMBED napsany type="cokoliv". FF type vyzaduje, IE to zkousne i bez type.
martinvx
Profil
Hmm, to si me moc nepotesil, ja si na Operu docela dost zvykl a ve FF mi nektery veci chybely, nebo spis se mi nechtel nastavovat podle me. No a vyresil jsem jak jsem psal - jinak rozvrhl stranku ;-) ... je to prvni stranka na ktere se spis ucim, tak jsem myslel ze mam nekde chybu ... no nic asi jeste omrknu ten Fajrfooox a uvidime.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.