Autor Zpráva
denCo
Profil
mam otazku... s html a css iba zacinam tak chcem vediet ako mam celu tu stranku spravit... robim to cez tabulku ale ze vraj to nieje najlepsie, tak by som chcel aby mi niekto povedal ako nato. Dikes
Joker
Profil
http://www.jakpsatweb.cz/navigace/zakladni-kurz.html
denCo
Profil
nemyslim tieto navody ale keby ma to niekto naucil cez icq skype atd...
stepan
Profil
denCo
A kolik za to?
denCo
Profil
ty chces peniaze zato ze mi povies ako mam tvorit web??? si z kade spadol
Bubák
Profil
denCo
A ty chceš individuální výukový kurs zdarma ;-)

robim to cez tabulku ale ze vraj to nieje najlepsie, tak by som chcel aby mi niekto povedal ako nato.
Použij pozicovaný, nebo floatovaný CSS layout.
Medvídek
Profil
denCo
A představ si, že v restauraci chtějí za jídlo taky zaplatit. To je doba co ?
denCo
Profil
lenze ja som nemyslel NAUCIT ale iba povedat AKO sa to robi... Bubák dikes... a neviete preco nieje najstastnejsie puzivat tabulku??? nechcem vyukovy kurz :D
Radek9
Profil
Tabulka je proste tabulka. Je vetsinou urcena k zobrazovani seznamu nebo tak. Na layout se pouzivaji <div>y.
panther
Profil
denCo
neviete preco nieje najstastnejsie puzivat tabulku?
protože se čeká, než se celá načte. A navíc, už podle názvu slouží pro tabulková data

Radek9
Je vetsinou urcena k zobrazovani seznamu
Ne. Na seznamy je tu „ul“ nebo „ol“.

Na layout se pouzivaji <div>y.
ano, pokud se jedná o na<dív>aný web. Ano, je pravda, že používají, ale všeho s mírou.
stepan
Profil
denCo:ty chces peniaze zato ze mi povies ako mam tvorit web??? si z kade spadol

Jako sorry, ale existují lidé, kteří ochotně a zadarmo vytvořili tyto stránky (jakpsatweb), pokud ti toto nestačí a nechceš (nebo nemůžeš) se to sám učit, pak ti opravdu nemůžu pomoci. Zaplať si kurz. Tady toto fórum je určeno pro konkrétní dotazy, na ty zde dostaneš odpověď. Ale s dotazem: jak se dělá web? ti tu nikdo nepomůže. Mimojiné proto, že odpovědí jsou celé tyto stránky :)
denCo
Profil
vy ste ma nepochopili asi :D ja som chcel iba vediet AKO sa robia ked nemam to vsetko davat do tabulky... ale dikes uz som nasiel odpovede medzitymi prispevkami o tom ze sa to nerobi zadarmo :D
stepan
Profil
denCo
Jo, v pohodě. Mně jen dostala reakce: nechci takovéto návody, chci poradit přes icq. Cítím z toho takovou lenost cokoliv číst. Ale nejspíš je to jen má mylná domněnka, určitě to neber osobně. Tak tvorbě webu zdar!
denCo
Profil
dakujem, len akoze ja viem html a css (no nie svetovo :D) len som chcel aby mi niekto objasnil s cim sa to robi... ok dik
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.