Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
M Profil * |
Ahoj Snažím se aby můj edit měl jinou barvu jak toho docílím? Děkuji Nevim jak mam zbarvit policko text - takovy ten editek? Potřebuju aby muj edit mel jinou barvu a jak mile do neho neco napisi tak barva se zmenila na klasickou jak toho docilim dekuji M
|
||
SwimX Profil |
#2 · Zasláno: 15. 5. 2009, 13:35:10 · Upravil/a: SwimX
M
„Ahoj Snažím se aby můj edit měl jinou barvu jak toho docílím? Děkuji“ and „Nevim jak mam zbarvit policko text - takovy ten editek?“ css: input{background: red; color: green;} barvy použij raději hexadecimálním vyjádřením, a udělej je tak, aby každý veděl, že je to input viz.: Stylování formulářů „Potřebuju aby muj edit mel jinou barvu a jak mile do neho neco napisi tak barva se zmenila na klasickou jak toho docilim dekuji M“ na to bude potřeba javascript: nějak takle: <script> var a = document.getElementById('editek'); a.onclick = a.onchange = a.onkeydown = a.onkeypress = a.onkeyup = function (){ a.style.cssText = 'background: white; color:black'; } </script> |
||
M Profil * |
#3 · Zasláno: 16. 5. 2009, 20:09:16
Ahojky dekuji za radu, moc tomu nerozumim a nechce mi to bezet je potreba ten skript nejak uvest do chodu?
|
||
Jan Tvrdík Profil |
#4 · Zasláno: 16. 5. 2009, 21:20:13
M:
„je potreba ten skript nejak uvest do chodu?“ Musíš nastavit tomu poli id="editek". |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0