Autor Zpráva
Amalka
Profil *
Dobry den,
jsem v programovani amater, a proto se mi nedari vytvorit jednoduchy a hlavne funkcni formular na posilani mailu.
Musi obsahovat pouze dve pole:
1. mail
2. telefoni cislo
Podarilo se mi to udelat tak, aby se mail skutecne poslal. Bohuzel se mi ale po odeslani zobrazi na strankach prazdna stranka, pouze s textem, ze mail byl odeslan.
cely kod jsem proste opsala z teto stranky http://www.jakpsatweb.cz/formular-mail.html.
Vypada takto:
<FORM action=rekomendaciya.php>Ваш e-mail: <BR><INPUT name=mail_sender><BR>
<BR>Телефоный номер Вашего друга: <BR><INPUT name=phone_number><BR><INPUT type=submit value=Отправить></FORM>

php:
<?
require_once 'cfg/_all.php';
require_once "cfg/config.php";
require_once "cfg/php.php";
require('inc/php-captcha.inc.php');

if ( Mail("savaskan@aaafinance.ru", $subject, $phone_number, "From: " . $mail_sender) )
echo "your message has been sent";
else echo "attempt has failed"; ?>

Potrebovala bych navic, aby se automaticky vyplnoval predmet mailu. Ale neprisla jsem na to, jak se to dela.
Prosim, poradte!
Amalka
Profil *
Zapomnela jsem napsat, ze problem je samozrejme v te prazdne strance po odeslani. Dale by nebylo spatne, aby obe pole byla povinna....
PHP_Nemaster
Profil
Mně ten kód z Jakpsatweb.cz nefunguje. Tenhle funguje, ale nepochopil jsem to s tím automatickým vyplňováním. Myslíte takovou tu nápovědu, ve které jsou napsána nejčastěji zadávaná slova pro dané pole? O to se myslím postará sám prohlížeč. Třeba Google Chrome se ptá, jestli chcete uložit toto heslo apod.

První stránka:
_____________________

<html>
<pre>
<form action="rekomendaciya.php">
Ваш e-mail: <input type="text" name="sender">
Телефоный номер Вашего друга: <input type="text" name="number">
<input type="submit" value="Отправить">
</pre>
</form>
</html>
_____________________

Druhá stránka ( rekomendaciya.php ):

<?
if ( mail( "savaskan@aaafinance.ru", "", $_POST['number'], "From: " .$_POST['sender']) ) { echo "Mail has been sent "; }
else { echo "Mail could not be sent."; } ?>

Ty proměnné, co se pošlou přes formulář, musí být jako $_POST['number'] a ne rovnou jako normální proměnné ( $number )
Amalka
Profil *
dekuji:)

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm:

0