Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
svasik Profil |
#1 · Zasláno: 6. 6. 2009, 21:00:44
http://www.svasik.ic.cz/nova_oranzova
V pravem menu mi odskakuje spodek tabulky, nevite proc? |
||
Bubák Profil |
#2 · Zasláno: 7. 6. 2009, 01:03:59
Protože to tak chceš:
#menubox li{ padding:0px; list-style:none; margin:5px; margin-top:0px; font:smaller Arial, Helvetica, sans-serif; } Měl bys více přemýšlet, kdy a kde použít margin a kdy padding, třebas i tady: #menubox a:hover{ text-decoration:underline; margin-left:10px; } |
||
valecekm Profil |
#3 · Zasláno: 7. 6. 2009, 01:18:32
oprava musis si stim trosku pohrat zalezi jak ti to bude pasovat.
a tady opravenej cast zdrojace css: . . #menubox ul{ margin:0px; padding:0px; } #menubox li{ padding:0px; list-style:none; margin:0px; padding-bottom:4px; margin-bottom:0px; font:smaller Arial, Helvetica, sans-serif; } . . #menubox #mbtop{ background:url("menu_ramecek_head.jpg"); width:236px; height:25px; text-align:center; padding-top:15px; color:#ff981f; font:small Arial, Helvetica, sans-serif; } #menubox #mbobsah{ background:url("menu_ramecek_bg.jpg"); width:196px; padding-left:20px; padding-right:20px; } #menubox #mbbottom{ background:url("menu_ramecek_bottom.jpg"); width:236px; height:13px; clear:both; } Snad to vyresilo ten problem s tim odskocenim konce tabulky :-). Nevim mozna jsem sem psal spoustu zbytenyho kodu, ale nejak sem si neuvedomil co jsme upravoval, tak jsem to sem dal radej vsechno aby to fungovalo. |
||
valecekm Profil |
#4 · Zasláno: 7. 6. 2009, 01:19:30
Bubák
no a vidim ze to nekdo vyresil efektivnejs ;-) |
||
svasik Profil |
#5 · Zasláno: 7. 6. 2009, 10:54:46
díky moc :)
|
||
Časová prodleva: 16 let