Autor Zpráva
grgo
Profil
prosim vas co musim v tomto kode upravit aby mi fungoval upload obrazkov a co este musim spravit?
Musim spravit nejaky subor na ftp kde to bude ukladat?? ak ano dajme tomu ze ten subor sa bude volat foto kde v kode ho mam zapisat???
a co s tym este treba spravit aby to fungovalo?
Vdaka.


<html>
  <head>
    <title>Upload souborů</title>
  </head>
  <body>
    <form action="#" method="post" enctype="multipart/form-data">
      <input type="file" name="fupload">
      <input type="submit" value="Nahrát">
    </form>
<?php
if (isset($_FILES['fupload']))
  {
    if($_FILES['fupload']['type']=="image/jpeg" or $_FILES['fupload']['type']=="image/pjpeg"){ // Pokud soubor bude mít kocovku .jpg, provede se upload
    $slozka = "soubory"; 
    $cil = $slozka . "/" .$_FILES['fupload']['name'];     $nazev_souboru = $_FILES['fupload']['tmp_name']; 
    $copy = move_uploaded_file($nazev_souboru, $cil) 
      or die ("Přenesený soubor nelze zkopírovat"); 
    chmod ($cil, 0644); 
    if($copy == true){ 
      echo "Soubor " .$_FILES['fupload']['name']. " byl úspěšně nahrán na server.\n<br><a href=\"$cil\">Jdi na soubor</a>";
    }else{
      echo "Soubor nemohl být nahrán.\nPočet chyb: " . $_FILES['fupload']['error'];
    }
    }else{
    echo "Lze nahrávat pouze soubory typu JPEG!";
    }
    }
?>
</body>
</html>
Mistr
Profil
grgo
Viz http://diskuse.jakpsatweb.cz/index.php?action=vthread&forum=9&topic=87409
Michallius
Profil
Vytvoř si složku soubory, která bude ve stejném adresáři jako tento script. Do té se budou obrázky ukládat.
Drrr
Profil *
a nastav práva 775

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: