Autor Zpráva
xnown
Profil *
Snad jsem spravne odhadl sekci.
Takze k dotazu: Jak mohu zrusit takovej ten hnusnej border? konkretne u flashe? Po kliknuit v ff (v ie staci po najeti) se objevi takovej border:
Odkaz

jak jej zrusit? diky.
Bubák
Profil
Třeba děláš něco špatvě, ale nevím co, nedal jsi odkaz.
Udělej to jako já, http://teststranek.kvalitne.cz//text-na-flash-1/
xnown
Profil *
presne co jsem potreboval, thx
xnown
Profil *
A jeste takovej kosmetickej detail, ten samej border se me vyskytuje i u obrazkveho menu s linkem:


      <div id="menu">
      <a class="menu" onclick="target='_blank';" border="0" href="link"></a>
      </div>


border= 0; nepomaha definovany v css.

jak ten border odstranit?
Bubák
Profil
presne co jsem potreboval, thx
Tak to máš štěstí, že jsem neměl ukázku přesně odpovídající tvému dotazu.

Odkaz nemá atribut "border", není ve specifikaci a ani prohlížeče atribut "border" u odkazu nepodporují. Podle specifikace atlibut "border" mají jen elementy TABLE, IMG, OBJECT.
Něco jiného je výchozí CSS prohlížeče, to co vidíš není border, ale outline.

thx
dik za cool podekovani
pls pis s diakritikou

Vaše odpověď


Prosím používejte diakritiku a interpunkci.

Ochrana proti spamu. Napište prosím číslo dvě-sta čtyřicet-sedm: