Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Jan Kareis Profil |
#1 · Zasláno: 3. 8. 2009, 17:04:41
Sháním robota, který umí hlídat pozice ve fulltextu. Jde mi o to, abych nemusel ručně hlídat, na jaké pozici klient je na Googlu a Seznamu. Ideálně, aby si každý den ( stačí 1 x denně) robot otevřel Seznam, zadal tam kw a zjistil, na které pozici jsou webové stránky. Pokud to někdo máte, pošlete mi prosím link, kde se to dá stáhnout, popřípadě nabídněte cenu za kolik mě to necháte používat. Díky Honza
|
||
fuckin Profil |
#2 · Zasláno: 3. 8. 2009, 19:58:20
dej email, dohodnem se.
|
||
Jan Kareis Profil |
#3 · Zasláno: 4. 8. 2009, 16:38:15
jan.kareis zavináč cleversolutions.cz
|
||
Plaváček Profil |
#4 · Zasláno: 4. 8. 2009, 16:46:59 · Upravil/a: Plaváček
fuckin
Jan Kareis Dovolím si vás oba jenom upozornit, že minimálně Seznam (u Google přesně nevím) je na automatické dotazy poměrně háklivý a dost často jako výsledek dotazu vrací ochranu jménem captcha. Ta se strojově nepříliš lehce překonává. |
||
Jan Kareis Profil |
#5 · Zasláno: 4. 8. 2009, 16:53:38
To mi je jasné a proto sháním spolehlivé a fungující řešení, pokud o nějakém víš, pomoz mi :-) (Nejedná se o stovky dotazů, ale spíše o desítky denně, takže by to snad tak velký problém být neměl, ale rád se nechám poučit ! :-)
|
||
Plaváček Profil |
#6 · Zasláno: 4. 8. 2009, 16:55:30 · Upravil/a: Plaváček
Jan Kareis
Neexistuje spolehlivé automatické řešení. Jediné smyslupné, které znám a které většina SEO profíků používá, je ruční práce. P.S. něco podobného se řeší zde: http://seo.nawebu.cz/200908/0001.html . |
||
Jan Kareis Profil |
#7 · Zasláno: 4. 8. 2009, 17:08:12
Jasně, ale práce SEO ČLOVĚKA je drahá a zaměstnávat kvůli tomu někoho extra je zbytečné ...
|
||
Časová prodleva: 12 let
|
0