Autor Zpráva
JeremyCB
Profil
Ahojky vsichni,

chtel bych se tak trosku naucit v PHP a MySQL tak jsem si rekl ze to zkusim.
Zacal jsem tim ze jsem si naistaloval Apache 2.0.54, MySQL 4.1.11, PHP 5.0.4 bylo mi receno, ze jsou to posledni verze a ze je na to docela dobre udelanej navod na http://hulan.cz/blog/item/instalace-posledni-verze-apache-mysql-a-php- na-windows/category/apache-php#commentform tak jsem to podle toho navodu naistaloval. Behem teto instalace se mi vyskytli nekere komlikace, ktere jsem doufam opravil. Dostal jsem od kamarada udelany web s databazi at si to proste prolezu a vyykousim jak to funguje a tady zacina muj problem:
Web jsem nahral do prislusne slozky, pres PHPmyAdmin jsem si nahral databazi a kdyz spustim prohlizec na http://localhost tak mi ten web sice najede ale nic mi na nem nefunguje odkazy v seznamu prihlaseni jako administrator, proste mi najede jenom ta prvni indexova stranka a to je vse. Nemohl by jste mi nekdo prosim poradit jak to rozchodit D.
DZer
Profil
skus wamp5 obsahuje všechny tři servrový scripty a mně běhá v pohodě
link na jeho stáhnutí sem boužel stratil ale určetě to najdeš
Hugo
Profil
JeremyCB

A mas dobre nastavene hesla a loginy v databazi a na tom webu?? Po zmene techto udaju je nutne restartovat MySQL.
Anonymní
Profil *
myslim ze problem bude v nastaveni php.ini register_globals=Off
Nektere scripty jsou psane ze musi byt zaple.
Dero
Profil
Nechci hanět páně Hulánův tutorial, ale pro opravdu kvalitní práci, která Tě povede krůček po krůčku až k fungujícímu serveru, bych Tě poslal spíše sem: http://www.philbrodeur.com/tutorials/server2/

Je to kromobyčejně dobrý tutorial i pro naprosté začátečníky.
JeremyCB
Profil
Hugo
Loginy mam nastavene dobre zkousel jsem je i zmenit a to uz mi na to vyhazuje MySQL hlasky o nepripojeni a tak.Vcera jsem si s tim zkousel trochu jeste hrat a haze mi to toto 'Notice: Undefined variable: page in D:\=== WEB ===\WWW\index.php on line 76' a na teto radce je tento kod
if(($page == "novinky") OR ($page == "")) { include"inc/news.php"; } - toto je radek 76
elseif($page == "akce") { include"inc/akce.php"; }
...
...
...
...
...
...

else { echo"<center>Stránka nenalezena</center>"; }
JeremyCB
Profil
register_globals=On v php.ini jsem zkousel ale bohuzel vse pri starem
JeremyCB
Profil
Dero
i na tento navod jsem narazil i podle tohoto navo jsem to predelal je pravda ze vetsina chyb zmizela ale bohuzel ten web mi proste nejede, presto D.
JeremyCB
Profil
DZer uz jsem ho vcera stahoval dnes ho ozkousim D.
JeremyCB
Profil
Tak se mi to podarilo nejak zahadne rozbehat akorat mam problem se zobrazovanim cestiny.
???
Hugo
Profil
JeremyCB

Podfivej se co mas nastavene v polozce DefaultCharset v httpd.conf
JeremyCB
Profil
Hugo
DefaultCharset v httpd.conf vubec nemam, mam tu samy AddCharset a kody jazyku
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.