Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
vergilius Profil * |
#1 · Zasláno: 11. 3. 2010, 17:56:08
mám velký problém s validitou v xhtml 1.0 strict
dělám formulář s <input type="radio"> jenže aby to šlo používat musím tam mít u více tagů stejné jméno ale to zřejmě xhtml nedovoluje, víte někdo co s tím? toto mi řekl vylidátor: Error Line 165, Column 71: duplicate specification of attribute "name" …erie" class="radio" type="radio" name="fotogalerie" value="0" checked="checked… You have specified an attribute more than once. Example: Using the "height" attribute twice on the same "img" tag. |
||
Yur4Y Profil |
#2 · Zasláno: 11. 3. 2010, 18:01:00
Ten atribút name si zapísal viackrát.
Nabudúce by si mohol zaslať aspoň časť kódu. Ak nerozumieš validátoru, používaj ten český. |
||
vergilius Profil * |
#3 · Zasláno: 11. 3. 2010, 18:03:45
Yur4Y:
ano samozřejmě, že jsem ho napsal víckrát přeci potřebuji předat hodnotu value do tohoto jména <td><input class="radio" type="radio" name="terminy" value="1"/>ano <input class="radio" type="radio" name="terminy" value="0" checked="checked"/>ne</td> |
||
Chamurappi Profil |
#4 · Zasláno: 11. 3. 2010, 18:07:43
Reaguji na vergilia:
„velký problém s validitou v xhtml 1.0 strict“ Proč se snažíš o validitu? „samozřejmě, že jsem ho napsal víckrát“ Napsal jsi ho víckrát do téže značky. |
||
vergilius Profil * |
#5 · Zasláno: 11. 3. 2010, 18:13:00
Chamurappi:
„Proč se snažíš o validitu?“ protože ji potřebuji k zápočtu :-) a musí to být v xhtml 1.0 |
||
Časová prodleva: 16 let
|
0