| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Andy Profil * |
#1 · Zasláno: 14. 5. 2011, 00:20:50
Vážení, nejsem programátor a mám dotaz. Dokázal jsem si upravit (vložit do definice) pro generování feedu zboží jednu položku která mi ve výstupním souboru vrací hodnotu TRUE a FALSE (podle toho jestli mám v programu checkbox zašktrnutý nebo ne) Ale já potřebuji aby mi namísto tohoto výsledku <TOLLFREE>True</TOLLFREE> zobrazovalo tohle <TOLLFREE>1</TOLLFREE>
Takhle vypadá šablona: </SHOP> </xsl:template> <xsl:template match="SELECTEDPRODUCT"> <SHOPITEM> <ID> <xsl:value-of select="IDPRODUCT"/> </ID> <TOLLFREE> <xsl:value-of select="SIGN1"/> </TOLLFREE> </SHOPITEM> </xsl:template> </xsl:stylesheet> Jak docílím toho aby namísto výsledku <TOLLFREE>True</TOLLFREE> vypadlo <TOLLFREE>1</TOLLFREE> Celý feed mi už na zboží.cz funguje jenom jenom nevím jak nahradit to "true" za 1. Děkuju ! |
||
| Jozin Profil * |
#2 · Zasláno: 14. 5. 2011, 13:00:30
Zdravím,
to budete muset poskytnout PHP, které naplňuje tuto šablonu. V šabloně to totiž takhle změnit nepůjde. Ledaže chcete jen určenou hodnotu 1. Ale nebylo by to proměnné. |
||
| Andy Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 5. 2011, 19:52:38
Jozin:
ted to bude vypadat ze si protirecim, nejsem programator jak sem psal, ale melo by to nejak jit pomoci podminek. SIGN1 je jen zástupná hodnota pro oznaceni v desktop palikaci ktera nabyva hodnot TRUE a FALSE podle stavu zaskrtnuti v te desktopove aplikaci se nakonec zobrazi ve vyslednem XML feedu namisto znaku SIGN1. Takze PHP nejsem schopen poskytnout. |
||
| Andy Profil * |
#4 · Zasláno: 16. 5. 2011, 10:37:47
Jozin:
Tak už sem na to přišel, jde to, nemusím mít tollfree u všech položek , takže jsem použil podmínku a tam kde mám zašktrtuto aby se nezpoplatnovalo mi to k produktu udělá tollfree s příznakem 1 :-) Sice tomu nerozumím ale funguje to :-) |
||
|
Časová prodleva: 14 let
|
|||
0